Posted by / woensdag 8 april 2015 / 8 Comments /

Recept • Yoghurt Snack


Vandaag doe ik weer eens een recept. Iets wat ik natuurlijk alweer een hele tijd niet heb gedaan. Het leek me leuk om eens een snack te gaan maken die je ook als tussendoortje mee kunt nemen en natuurlijk op kan peuzelen. Lees je mee hoe je deze snack kunt maken?Boodschappenlijstje:
º (Griekse) Yoghurt
º Ingevroren vruchten
º Witte chocolade
º Sprinkles (optioneel)

Overigen:
º Bakje om de snack in te bereiden
º Vershoudfolie


Stap 1:
Pak het bakje om de snack in te bereiden en doe hier de vershoudfolie in. Ik doe dit zodat ik het uiteindelijke product gemakkelijk uit het bakje kan krijgen.


Stap 2:
Giet de yoghurt in het bakje tot je de dikte hebt bereikt die jij wil.  Strijk het vervolgens even glad met een lepel.


Stap 3:
Verdeel de vruchten over de yoghurt en duw het ook een beetje aan, zodat het fruit ook in de yoghurt zit en straks niet eraf valt.


Stap 4:
Pak 1 stukje chocolade en rasp deze. Strooi de chocolade over de vruchten.


Stap 5:
Zet het bakje (plus inhoud natuurlijk) in de vriezer voor ongeveer een uurtje en snij dan hierna blokjes. Afbreken kan ook.


En smullen maar! De smaak is wel zuur natuurlijk omdat ik magere yoghurt heb gebruikt, maar als je wat honing toevoegd (wat ook niet eens zo slecht is) wordt het al gelijk een stuk zoeter. ook kun je natuurlijk andere dingen toevoegen als topping. Denk dan aan geraspte kokos, amandelen of misschien wel wat cruesli! De mogelijkheden zijn oneindig en je kunt er alle kanten mee op.

Eet smakelijk!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook