Posted by / vrijdag 3 april 2015 / 7 Comments /

Picture Sharmaine's Life #1


Vandaag een oud topic, maar in een nieuw jasje! Ik vind het woord PLOG op een gegeven moment zo storend, dus heb ik hier een nieuwe naam aan gegeven. Picture Sharmaine's Life is het geworden! Met andere woorden: beeld mijn leven je eens in... Meer letterlijk kan het niet! Kijk je mee naar de eerste edite?Ik begon mijn dag enorm vroeg. Mijn wekker ging exact om 5.45 in de ochtend omdat ik natuurlijk weer eens mocht gaan werken in de zorg. Mijn ontbijt bestond uit een broodje met osseworst en heb me rustig en wel klaargemaakt voor mijn werk. En ja mensen, ik ben een echte ochtendmens dus ben oprecht zo vrolijk morgens , haha!


Om 7.20 arriveerde ik op mijn werk en ben ik mij gaan omkleden. Jup, zuster Sharmaine is present! Ik vind het toch altijd wel grappig hoor, zo een zusterpak haha! Lijkt heel wat, terwijl ik officieel gezien niet eens zoveel mag doen. Puur omdat ik de officiƫle papieren er niet voor heb.


Na de hele ochtend druk bezig te zijn geweest om ongeveer 24 bewoners uit bed te halen en te verzorgen was het eindelijk tijd voor de lunch! De ochtend was vrij hectisch, maar de dag is heerlijk door midden. Dit was natuurlijk mijn lunch; een zacht bolletje.


Om 15.00 was voor mij mijn werkdag alweer klaar. Het blijft pittig hoor, het werken in de zorg, maar oh wat voel ik mij voldaan na zo een dag als deze! Ik liep naar de bus en viel onderweg bijna in slaap, maar uiteindelijk was ik rond 15.45 thuis en merkte ik dat de PostNL mensen mij weer erg hadden gemist.


Ik kon gelijk door, want ik mocht naar mijn twee oppaskindjes! Ze zijn 3 en 5, echt super lief en echte deugnietjes. Ik vind dat altijd zo leuk haha! Bij het meisje van 3 jaar heb ik de nagels gelakt. En met de stoere bink van 5 even gestoeid.


Zo rond 18u is het dan tijd voor het avondeten, met de kids uiteraard. We zijn naar FEBO geweest en ik had een patatje oorlog en een (double) grillburger, haha! Na het eten ben ik nog even lekker film gaan kijken met de kids en vielen ze rond 20u in slaap.

Toen was het finally me-time! Het hakte er zo in om serieus de hele dag voor anderen te zorgen joh! En dan ook nog zware zorg ook (dementerende ouderen zijn echt niet makkelijk, trust me). Ik genoot lekker van een kopje thee en mijn laptop totdat de ouders van de kids thuiskwamen. Rond 23.30 was ik thuis en schreeuwde mijn bed echt wel om mijn aanwezigheid!

Ik ben dus ook gewoon lekker meteen mijn bed in gekropen en dromenland op gaan zoeken! Hopelijk vonden jullie het leuk om eens in een snelvaart met mij mee te gaan op een dag. Laat je even een reactie achter? 

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Leuke foto's en leuk om te kijken hoe jouw dag eruit ziet. Wat een volle dag!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk om te zien hoe jou dag eruit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt inderdaad erg zwaar, zoveel mensen uit bed halen en dan in de avond ook nog op de kids passen. You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, het was echt een hectische dag, maar wel voldaan na afloop! xx

   Verwijderen
 4. Druk dagje! Maar goed bezig hoor! En wat schattig, die kleine gelakte handjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook