Posted by / maandag 6 april 2015 / No comments /

New In • Hoesjes-Outlet Telefoonhoesjes


Ik ben vaak echt een enorme kluns. Dus ook met mijn telefoon. Al 2x kon ik mijn scherm van mijn Iphone 5 laten maken en ben ik aardig wat Eurootjes kwijt aan mijn telefoonreparaties. Vandaag laat ik mijn nieuwste telefoon hoesjes aan jullie zien!Ik werd benaderd door Hoesjes-Outlet en het leek mij ontzettend leuk om een samenwerking aan te gaan! Het mailcontact verliep al erg prettig en kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. Dit vind ik vaak al iets over de service zeggen van een bedrijf dus ben ik ook mede hierdoor akkoord gegaan met deze samenwerking.

Op de website van Hoesjes-Outlet mocht ik wat leuks uitkiezen. Ik werd spontaan verliefd op twee hoesjes, en heb ze beide mogen bestellen. Mijn bestelling plaatste ik op maandag (middag) en ik had ze dinsdag al in huis, dus echt super snel! De hoesjes werden geleverd in een enveloppe. Vrij logisch ook, aangezien telefoon hoesjes nou eenmaal door de brievenbus passen. In de enveloppe zat bubbeltjesplastic en waren beide hoesjes nog helemaal intact.


De eerste die ik koos is deze super schattige roze toetiefroetie! Zo noem ik hem, maar ik hou gewoon van lieve zoetsappige kleurtjes! Wat ik ook enorm handig vind is dat dit hoesje zowel de voor- als achterkant van je telefoon beschermt. In mijn geval al helemaal aangezien ik al 2x mijn telefoonscherm heb kunnen laten maken in het verleden. (oeps...) Mijn telefoon zit strak in de hoes en beschermt mijn telefoon ook optimaal. Ik ben hier echt super blij mee!


De tweede die ik koos is deze hoes met de titel "Illuminati". Nou ken ik de rapscene niet zo enorm goed, maar volgens mij was Illuminati niet zo enorm positief. Niet dat mij dat iets uitmaakt want ik vond het design gewoon super mooi! Het oog doet mij denken aan mijn vakanties in Egypte en ik hou gewoon enorm van een strak zwart-wit design. Ik had het idee dat ik bij zo een hoesje mijn telefoon er wellicht niet uit zou kunnen krijgen maar dat viel enorm mee! Dus dat is ook zeker een pluspunt.


Al met al ben ik erg te spreken over deze webshop en ben ik erg blij met deze samenwerking! Mijn items zijn snel en veilig verzonden, goed verpakt en goed in gebruik. Ook het contact met de webshop verliep erg professioneel en klantvriendelijk. Ik zou het jullie zeker aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op de webshop van Hoesjes-Outlet want ja, iedereen wil toch een leuk telefoonhoesje  voor een kleine prijs?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook