Posted by / dinsdag 14 april 2015 / 4 Comments /

MAC • Melba


Vandaag weer eens een heerlijk MAC product swatchen! Een prachtige blush, die ik kocht op aanraden van een vriendin. Ik laat jullie weer alles zien en vertel mijn mening over deze blush. Lezen jullie mee?

Het gaat om de blush in de kleur Melba. Deze heb ik gekocht op aanraden van mijn lieve blogvriendinnetje Rebecca, van livingalie.nl. Omdat zij hier zo enorm enthousiast over was besloot ik hem toen ook te kopen. Want ja, ik neem dat soort tips graag aan van vriendinnetjes die ongeveer net zo getint zijn als ik, haha!Melba wordt op de website van MAC Cosmetics beschreven als ' zacht koraal/perzik' . Het is een powder blush met een matte finish. Ik hou echt van blushes, maar helemaal de blushes met een matte finish. Ik vind dat altijd gewoon prachtig in combinatie met een highlighter. 
Nu op naar de swatches! Wanneer ik de blush even op mijn vinger swatch merk ik dat het product makkelijk loslaat en enorm veel pigment heeft. Ik ben hier al enorm van onder de indruk. Ook krijgt de kleur een meer warme ondertoon op mijn vingers, dus ben echt benieuwd hoe de blush is als ik het opdoe! MAC Melba is op elke MAC counter te verkrijgen en kost €22,00. Als je een refill pan koopt is deze €18,50. Maar dan moet je wel een palette erbij kopen om deze in te doen. 

Wat vind jij van de Melba blush van MAC? Welke blush van MAC is jouw favoriet?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

  1. Hij doet me denken aan de blush Peaches van MAC, deze is erg lang mijn favoriet geweest! Mooie blush!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahah "net zo getint is als ik"
    Blijft toch echt een prachtige blush, de pigmentatie vergis ik me soms nog wel eens in haha

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook