Posted by / donderdag 2 april 2015 / 6 Comments /

ESSIE • Mint Candy Apple


Vandaag ga ik een leuk fris lente kleurtje van Essie swatchen. En ik blijf even in de appeltjes sfeer. Kort geleden een review over een heerlijke appelgeur van Yankee Candle; nu een fris groen appel kleurtje op mijn nagels! Lees je mee?

De kleur die ik wil bespreken komt uit een Color Icons nagellak setje van Essie die ik een tijd geleden kocht bij de Big Bazar voor €5. Het is de Mint Candy Apple en komt uit 2008. Tenminste, toen is dit kleurtje bedacht. Ik vind het kleurtje er in het doorschijnende flesje al superieur uitzien. Ik wordt er helemaal vrolijk van! Zo een mooie frisse mint groene kleur, ik ben er echt dol op! Dit zijn natuurlijk niet de full-size flesjes, maar dat vind ik eerlijk gezegd ook helemaal niet erg. Nog nooit heb ik een flesje nagellak echt opgemaakt, dus vind ik persoonlijk kleine formaties wel handig. Ook om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie ofzo. Maar goed, we hadden het over de nagellak. Het kwastje van de nagellak is wel hetzelfde als bij de full-size verpakking. Dat is echt een pluspunt! Niks is meer frustrerend dan een nagellak aanbrengen met een piepklein kwastje. En het wordt er dan ook niet bepaald mooier op.Dan nu: de swatch! Dit is hoe de nagellak eruit ziet na 1 enkel laagje aanbrengen. Van andere lakjes van Essie ben ik gewend dat 1 laagje voldoende is. Maar in dit geval is dat helaas niet zo. Op zich wel jammer maar hey, ik denk zomaar dat ik een keer een nagellak op kan krijgen!Mijn nagels waren na het tweede laagje echt tip-top gelakt en zagen en heerlijk fris en lente-achtig uit! Mijn conclusie is dan ook positief; voor mij is dit echt hét lente kleurtje van dit jaar! Ik wordt er helemaal vrolijk van.

Wat vind jij van deze nagellak van Essie?


Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi fris kleurtje! Ik ben benieuwd naar de lichte kleur uit het setje!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super fijn kleurtje voor de lente! Happy vibes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heb ik oook! Ik had hem nog niet getest, maar ik had al verwacht dat die wat meer laagjes nodig had. Al met al wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook