Posted by / woensdag 1 april 2015 / 6 Comments /

Essentials • Voor het slapen gaan


Iedereen heeft denk ik nog wel dat hij of zij wat extra dingen doet voordat je echt gaat slapen. Zo een mandje of schaaltje op/in je nachtkastje. Wat heb ik allemaal naast mij bedje staan? Wat gebruik ik allemaal nog voordat ik eindelijk ga slapen? lees het hier in dit artikel.
In de bovenste lade van mijn nachtkastje heb ik een mandje gezet met alle essentials die ik nog moet doen voordat ik écht kan gaan slapen. Uiteraard poets ik mijn tanden voordat ik ga slapen, dus dat zul niet in het mandje tegen gaan komen. Het zijn producten die me net dat beetje extra verwengevoel geven voordat ik ga slapen. Ik ga de items gewoon een voor een af.


Beauticology Creamy Marshmellow Frosting
Dit is mijn hand creme. Omdat ik vaak op mijn werk in de weer ben met desinfecterende alcohol worden mijn handen echt enorm droog. Daarom smeer ik gedurende de dag ook al 2 tot 3 keer mijn handen in met creme. Maar juist voor het slapen gaan vind ik dat gewoon heerlijk!


Lush Silky Underwear
Dit is een dusting powder. Deze kan je ook 'gewoon'  op de huid aanbrengen zodat het heerlijk gaat ruiken. Ik ben het type die dit over mijn lakens etc strooit. Een heerlijke geur van jasmijn komt mij dan tegemoet. Ook doe ik dit altijd over mijn hoeslaken.. Even tussen ons; ik slaap met blote benen en hierdoor worden mijn beentjes ook lekker zacht!


Nivea Zijdezacht
Nu gaan we naar de dubbele versies. Want ja, ik ben het type vrouw die graag opties heeft. Dit is een tweede hand creme met de geur van macadamia noten. Speciaal voor de droge handen. Deze pak ik vaak als ik een paar dagen fanatiek gewerkt heb in de zorg en mijn handen echt schreeuwen om verzorging omdat ze zo droog zijn.


Purol
Deze gebruik ik echt al heel lang als mijn lippen pijnlijk zijn. Ik zweer er echt bij. Het is heel erg vet, blijft lang zitten en geeft mijn lippen echt een beetje liefde.

Lush Honeytrap Lipbalm
Ja, nog een lippenbalsem! Mijn favoriete lipbalm van Lush. Hij ruikt heerlijk naar honing en ook deze blijft lang zitten. De volgende morgen heb ik nog steeds een glans op mijn lippen. Geweldig spul!

Dat waren alle items die ik in een mandje heb liggen in mijn nachtkastje en ik bijna elke avond wel gebruik. Heb jij ook items die je echt niet kunt laten liggen voordat je gaat slapen?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik ben erg benieuwd naar Lush Silky Underwear, ik heb er nog nooit van gehoord! Lijkt me erg fijn om over je benen/bed te doen en dat het lekker ruikt is ook nog eens een pluspunt!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk product is dat Silky Underwear. Het is mij compleet ontgaan dat er zoiets bestaat, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ikzelf heb ook twee soorten handcrème, twee lippenbalsems en zelfs een vette crème met lavendel geur in mijn bakje. Als ik niet kan slapen, smeer ik wat van de lavendel crème op mijn polsen en daar word ik altijd zo rustig van, echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten heb je voor het slapen gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke essentials! Honeytrap van Lush is geweldig spul. Handcrème is voor mij ook een absolute must-have voor het slapen gaan. Ik heb op dit moment zelfs kuch 4 soorten. Call me crazy i know :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mn medicatie moet ik altijd nemen voor ik ga slapen + een nieuwe pleisters opplakken, erg belangrijk! Verder smeer ik ook altijd nog even mijn lippen en handen in!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook