Posted by / dinsdag 24 maart 2015 / 6 Comments /

Yankee Candle • White Chocolate Apple


In dit artikel zet ik een wel heel bijzondere geur in het zonnetje. Het is er namelijk een die je alleen in Amerika kunt krijgen.. Of natuurlijk zoals ik dat ook heb gedaan; Ebay! Lees je mee naar de review?

Het gaat hier om de White Chocolate Apple van de nieuwe (Amerikaanse) voorjaarscollectie van Yankee Candle. In deze collectie zitten ook nog geuren als Cotton Candy en Salt Water Taffy. Klinkt allemaal echt heerlijk natuurlijk.

Ik bestelde deze tarts uit Amerika via Ebay. Wanneer je een van de geuren tegenkomt vind je ze vanzelf ook in tarts. Wel betaal je natuurlijk best wel wat aan verzendkosten, maarja je hebt een verslaving of niet toch? ;-) 


De geur wordt omschreven als: 

The incredible blend of two delicious treats . . . a juicy, just-picked apple with a crisp coating of luscious white chocolate." 

Ik zeg perfecte combinatie! Een heerlijke zoete appel met witte chocolate. Jammie!! Lijkt me echt heerlijk. Gelukkig heb ik twee waxtarts hiervan, dus heb ik altijd een backup. Dat idee vind ik altijd echt zo enorm fijn, haha! Mijn tart brand ik op deze perfecte brander. Ik heb hier echt zo ontzettend blij mee! Deze kocht ik bij de Big Bazar en was serieus iets van €2. Een goede budget aankoop dus. Maar laten we de tarts eens gaan smelten.. ben toch erg benieuwd hoe het gaat ruiken!Oh my , oh my.. Dit is echt enorm lekker! Ik ruik het frisse van den appeltjes en het romige van de witte chocolade. Ik ben verliefd. Eigenlijk ben ik altijd altijd op (bijna) elke willekeurige Yankee Candle geur. Maar toch. Dit voelt zo speciaal , haha! Ik raad hem zeker aan als je het eens tegenkomt op Ebay of via Marktplaats/Facebook pagina van Yankee Candle. 

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Klinkt als een heerlijke geur dit. Ik heb nog nooit een tart of iets anders van Yankee Candle gehad, haha. Ik weet, ik moet me diep schamen, haha! Maar leuke review! Ga er toch maar eens eentje aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, hij klinkt erg lekker! Van de beschrijving alleen al krijg ik honger. Ik heb ook nog nooit iets van Yankee Candle geprobeerd, maar moet toch echt eens naar een winkel!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dit klinkt hemels. Ik ben gek op appel, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet e goed uit, lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook