Posted by / dinsdag 10 maart 2015 / 6 Comments /

Yankee Candle • Vineyard (Celebrations Collectie)


Van lieve Lois kreeg ik twee waxtarts opgestuurd van de geur Vineyard. Een heerlijke geur waar ik meteen verliefd op werd. Je hebt deze geur ook kunnen lezen in mijn favorieten van de maand artikel. Vandaag ga ik deze geur even nader in het zonnetje zetten, want oh wat is deze toch lekker! Lees je mee?

Zoals ik al zei gaat het om de geur Vineyard; een prachtig paarse kleur en de geur is heerlijk! Ik baalde meteen dat ik hier maar 2 waxtarts van had en tijdens mijn bezoekje aan Yankee Plaza ontdekte ik deze geur in een candle! Als een kind zo blij heb ik die natuurlijk meteen meegenomen.


Deze candle is van de Celebration collectie en er staat "congratulations"  op de jar. Boeit mij eigenlijk niet zoveel, het gaat mij om die goddelijke geur die erin zit! haha

Als eerst zal ik  even de geuromschrijving benoemen van Vineyard:
"Het zoete aroma van merlot en blauwe druiven"

Soms kan het leven dus zo simpel zijn he, haha! Maar echt het is een heerlijke geur. Ik vind m ook een beetje snoepig ruiken, maar dat kan aan mij liggen. Voor iedereen kan een geur natuurlijk weer anders ruiken. Ik raad het je zeker aan om eens te snuffelen tussen deze kaarsen als je in Yankee Plaza bent.


Ook kan je ze natuurlijk vinden op de online webshop. De regular tumbler (die ik heb) kost €16,69. Ook verkoopt Yankee Plaza nog een small tumbler candle en die kost €12,49.

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?


Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Wat een goede score! Je hebt gewoon ook nog een grote gevonden, haha. Ik ben erg benieuwd naar deze geur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt heerlijk! Probeer hem eens te snuffelen als je bij een Yankee Candle verkooppunt bent. <3

   Verwijderen
 2. Ik ben zo benieuwd naar deze geur, ik vind het een beetje gek dat de sticker/label whatever op de jar anders is, ondanks dat het van een collectie is vind ik 'm een beetje saai maaar ik ben zo zo zo benieuwd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staat nog op mijn wishlist. Heb 'm wel al eens geroken bij iemand, het heeft inderdaad iets snoeperigs. Ik had gehoopt dat de Jelly Beans meer naar deze geur zou ruiken (dat is ook wat ik op voorhand van anderen had gehoord), maar helaas. Met als gevolg dat ik deze dus graag zou bemachtigen ;-)
  Groetjes, Joek

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook