Posted by / dinsdag 17 maart 2015 / 4 Comments /

Yankee Candle • Numeric No. 2 Reed Diffuser


Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik was onlangs eens bij Yankee Plaza (het zal niet) en ik mocht weer wat uittesten. Super lief en leuk natuurlijk om te doen! Ik koos dit keer voor een reed diffuser omdat ik deze van Yankee Candle nog nooit had uitgeprobeerd. Wel kon ik de Numeric lijn al, met deze heerlijke geur (No.2) en besloot ik de reed diffuser te testen. Lees je mee?
De reed diffuser wordt geleverd in een handig en compact pakketje en eigenlijk wijst alles zichzelf wel. Voor degenen die niet weten wat een reed diffuser is; het is een potje (of fles) waar geur olie in zit en waar je met behulp van stokjes de geur kunt verspreiden door je (woon)kamer of ruimte naar keuze. Super handig voor degenen die niet graag kaarsen branden, of voor degenen die altijd een heerlijke geur in huis willen hebben.


Deze reed diffuser is van de Numeric collectie met als basisgeur kokosnoot. Erg lekker tropisch dus! Nu ben ik het type die na drie zonnestralen al de zomer in het bolletje krijgt, dus kokosnoot was meer dan welkom. Ik koos voor de combinatie coconut & beach flower , een geur die ik als kaars al echt zo enorm lekker vond ruiken.


Het pakketje heeft de volgende inhoud: een doorzichtige flacon van 88.7ml aan geur olie en sticks om de geur te kunnen verspreiden. Zo simpel kan het leven dus zijn!


Laten we nu eens alles in elkaar gaan zetten. De flacon heeft een hele strakke vacuüm dop, waar ik stiekem echt mijn agressie voor moest gebruiken om het open te maken. Een goed punt natuurlijk omdat je dan weet dat de geur olie nog enorm sterk ruikt en niet de kans heeft gekregen om te kunnen vervliegen doordat er zuurstof bij gekomen is of iets dergelijks. Vervolgens zet je de ring terug op de flacon zodat je reed diffuser mooi afgewerkt is en tot slot steek je de stokjes erin. Voila! Echt enorm makkelijk om te doen. 

Ik moet zeggen dat ik zowel de flacon als de presentatie van de reed diffuser er erg elegant en chique uit vind zien. Vrij basic, maar toch ook echt zo mooi! De geur rook ik al vanaf het eerste moment echt super goed in mijn kamer. Toen besloot mijn moeder om deze heerlijke geur "in te pikken" en verhuisde mijn reed diffuser naar de woonkamer. Hierdoor heb ik het dus ook kunnen testen hoe de geurverspreiding is in een grotere ruimte en het is echt geweldig! Als ik thuis kom na een lange dag ruik ik direct de heerlijke geur van kokos en bloemen. Ook als ik in de avond op de bank zit komt mij een heerlijke geur tegemoet. 


Conclusie: Deze geur is echt heerlijk! Ook vind ik een reed diffuser super handig om in de woonkamer neer te zetten vanwege de excellente geurverspreiding en elegante look! Ik draai elke dag de stokjes even om, zodat de geur elke dag weer lekker goed verspreid wordt. Maar dat doe ik gewoon. Je kunt het ook bijvoorbeeld 2x per week doen. De geur olie gaat tot 8 weken mee, wat ik ook echt een mooie periode vind en haal je veel kwaliteit uit dit product. Ik ben om en zal deze zeer zeker nog eens gaan kopen!

De reed diffuser No. 2 is te koop bij Yankee Plaza en kost €25,09.

Ook zijn er nog andere varianten beschikbaar en zal ik deze allen even benoemen:
º No. 1; Coconut & Sea Air
º No. 2; Coconut & Beach Flower
º No. 3; Coconut & Mandarin
º No. 4; Coconut & Lime
º No. 5; Coconut &Vanilla Bean
º No. 6; Coconut & Pineapple

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk en lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt eigenlijk nog wel beter dan die kaarsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het klinkt prima, ook de vormgeving van de fles vind ik erg mooi...alleen vind ik de prijs toch wel behoorlijk hoog....

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook