Posted by / dinsdag 31 maart 2015 / 6 Comments /

Yankee Candle • Cotton Candy


Ik heb t laatst al over de White Chocolate Apple geur gehad. Deze kwam ook uit de nieuwste USA collectie en vandaag heb ik een andere voor jullie gereviewd. Het is een snoepje dus laten we snel beginnen!Het gaat natuurlijk om de Cotton Candy. Oftewel de suikerspin zoals wij deze in Nederland noemen. Ik zag het plaatje en werd eigenlijk al op slag verliefd. En ja, wat kan er nou mis gaan aan de geur van suikerspinnen? 

Zoals ik al eerder vertelde behoort deze geur ook tot de voorjaarscollectie van Yankee Candle USA. In deze collectie zitten ook de geuren White Chocolate Apple en Salt Water Taffy. Ook hoort de geur Windblown erbij volgens mij, maar die valt in mijn ogen buiten de boot omdat het niet zo een foody/snoepig naampje heeft als de rest haha! Soms is het trouwens ook zo zonde dat niet alle geuren ook naar Europa worden verzonden!  Bedoel er komen er wel steeds meer, dus ik hou gewoon hoop. Maar toch, elke keer als ik dan weer aan het kwijlen ben moet ik hier toch steeds weer aan denken.  


Oke, genoeg gekletst Shar, laten we gaan beginnen. Ten eerste is de kleur van de tart natuurlijk echt pure perfectie. Een mooie roze kleur waar je gelijk je tanden in wil zetten! 


Op de website van Yankee Candle USA wordt de geur als volgt omschreven:
The scent of this boardwalk favorite is perfectly captured in all its pure, sticky sweet delight." 

Vrij simpel denk ik en kan er niks anders van maken dan: suikerspin! Wanneer ik de geur koud ruik (dus zonder het te laten smelten) ruik ik een heerlijke suikerzoete geur. Echt enorm lekker! Hierna ben ik natuurlijk meteen mijn tart op de brander gaan leggen zodat het kon gaan smelten. In de tussentijd vergeet ik natuurlijk niet mijn label in mijn Yankee Candle Catalogus te plakken, want ja, dit doe ik nog steeds! 


De geur van de tart als deze gesmolten is echt wel lekker. Ik ruik de geur van suiker en snoep. Daarnaast ook zoals die hoort te zijn: Naar zo een vers gemaakte suikerspin met zo een lekkere chemisch roze kleur, haha! Wel had de geur van mij nog wat sterker gemogen. Ik rook de geur namelijk een beetje op de achtergrond helaas. Zelfs wanneer ik 2 uur beneden heb gezeten terwijl mijn brandertje nog aanstond op mijn kamer rook ik de zoete geur minder sterk. Ik had het wel wat heftiger verwacht om eerlijk te zijn. 


Desalniettemin denk ik dat juist daarom deze geur zoveel mensen zal aanspreken. Omdat het dus niet zo misselijkmakend zoet is. Ik heb de tarts gekocht via Ebay en komen ook uit de USA. 

Wat vind jij van deze geur?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Deze geur staat héél hoog op mijn Yankee verlanglijstje! Jammer dat hij zo moeilijk te verkrijgen is... Wie weet komt-ie ooit naar Europa en kan ik een voorraadje aanleggen haha. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Zoetermeer hadden ze wel votives van deze geur. Maar ben bang dat die nu inmiddels ook alweer op zijn. xxx

   Verwijderen
  2. Die hebben ze momenteel niet meer :-( Gelukkig hadden ze wel nog andere exclusives en waren ze zo lief om naar België te verzenden. Ik ben dus 'in blijde verwachting" ;-) Nog enkele dagen geduld!

   Verwijderen
 2. AHHHH Hier ben ik zoo benieuwd naar, ik denk dat mijn leven in Amerika geweldig gaat worden met deze dingen om mijn heen, oeps. hahaha <3

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook