Posted by / maandag 16 maart 2015 / 3 Comments /

TAG • Three Things Tag


Vandaag weer eens een ouderwets gezellige tag voor jullie. Ik ben echt dol op het invullen van TAGs, maar het moet natuurlijk ook niet de overhand krijgen, maar omdat het al een tijdje geleden is dat ik een tag invulde ga ik dat dus nu doen! Lees je mee?
Het gaat om de Three Things tag zoals je al hebt kunnen lezen en deze tag kwam ik deze bij mijn lieve blogvriendinnetje Renee. Ik vond het zo leuk dat ik dit dus ook wel wilde gaan invullen. Ik heb al eens een 4 things tag gedaan, maar wellicht wordt het toch iets gemakkelijker met 3 items, haha!

Drie dingen in mijn tas
Ik ben echt een chaoot in mijn tas. Maar opzicht valt het nu wel mee (voor mijn doen). Drie random dingen die in mijn tas zitten zijn mijn handcreme van Nivea, mijn Pocketback van Bath and Body Works en een lipstick van MAC in de kleur Hot Tahiti. 
Drie dingen op mijn bureau

Sinds ik ging studeren heb ik eigenlijk geen bureau meer. Dus ik zal dan maar even doen alsof mijn dressoirtje mijn bureau is. Hierop zijn altijd dezelfde dingen te vinden; een waxbrander van Big Bazaar, mijn Yankee Candle Catalogus en op dit moment nog een pakketje die ik moet versturen.

Drie favoriete meubels in huis
Nou woon ik niet in een enorme kast van een huis, dus ik denk dat dit gewoon de standaard opties zullen zijn: mijn bed is gewoon heilig, ligt zo enorm lekker (lol), de bank die uiteraard in de woonkamer staat, waarbij je ook je voetjes kan strekken door aan een hendeltje te trekken. En ja qua meubels zijn er verder niet echt opties... Dus ik moet het in dit geval op twee items houden.

Drie favoriete fruitsoorten
Dit is voor mij echt onmogelijk! Ik ben een enorme fruitklant en lust eigenlijk alle soorten fruit. Maar ik ga het toch proberen; (water)meloen is echt een groot favoriet! Kan niet wachten tot het weer zomer is en dit standaard in de koelkast ligt. Druiven zijn ook een enorme favoriet. Maakt mij ook niet uit of het blauwe of groene druiven zijn. Beiden gewoonweg heerlijk! Oke en dan nu de laatste.. Ik denk dat dat maar een standaard appeltje moet worden. Dit pak ik ook erg vaak. Ook als ik een dagje weg ga of iets. Het was moeilijk maar ik heb het gered!

Drie dingen waar ik op dit moment moet denken
nou, om eerlijk te zijn aan een aantal dingen.. En het is serieus pas 10u in de ochtend (dat ik dit dus schrijf). Ik moet echt een nieuwe handtas  kopen. Mijn huidige handtas begint te bladeren en is ect niet charmant. Wat heb ik gisteren toch een enorm fijne dag gehad samen met mijn nicht in Utrecht. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien en het is zo fijn om te merken dat je gelijkenissen vertoont met iemand uit je familie. Je hoeft niet eens alles uit te leggen en je wordt direct begrepen <3. Wederom wordt de derde lastig. Ik denk eraan dat ik een to do lijstje ga maken zodat ik weer wat overzicht kan maken voor mezelf. Ideaal lijkt me dat!Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
Ja dat is voor mij geen lastige, haha! ik heb twee meiden persoonlijk leren kennen en het klikte al vanaf dag één enorm goed. Maarja dan ga je weer; wie wordt dan de derde? Ik zal iemand gaan moeten kiezen die sympathiek en oprecht op mij overkomt. Dat is tenminste wat ik belangrijk vind.. Oke daar gaan we!

º Renee - Renee Raadsheer
º Rebecca - Living a Lie
º Lois - Lois Lorinde

Drie favoriete sporten
Dat is voor mij enorm simpel. Waar ik graag naar kan kijken is (ja serieus) voetbal! Heerlijk even mijn mannelijke kanten uiten, haha! Een andere sport die ik erg mooi vind om te zien is ballet , ja echt prachtig! En de derde is mijn meest favoriete sport en die heb ik zelf ook enorm lang beoefend en dat is karate, haa ia! *doe de kraanvogel*

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
Dit is een enorm slechte vraag. Ik kijk namelijk niet élke dag op andere blogs. Waar ga ik de tijd vandaan halen serieus? Maar ik probeer er wel sowieso om de dag naar te kijken en zijn de eerste die ik lees gelijk aan de dames die ik hierboven al noemde. Daarna check ik pas wat andere dames, haha!

Drie dingen waar ik gelukkig van wordt
Dat is ook al zo moeilijk kiezen! Ik kan namelijk al vrij snel een geluksmomentje ervaren. Maar ik ga mijn best doen om het wat meer serieus over te laten komen (ik, serieus?). De eerste is vrij cliché maar dat is toch wel mijn familie en vrienden. Ik ben echt een familie mens en kan er oprecht gelukkig van worden als ik met familie afspreek. Met vrienden net zo. Ik ben niet het type die een persoon makkelijk een vriend of vriendin noemt. Maar wanneer ik je wél zo noem, heb je ook echt een plekje in mijn hart gekregen. Waar ik ook gelukkig van wordt is de zon, man wat ben ik hier aan toe! En tot slot maakt mijn blog mij ook gelukkig. Het geeft even het gevoel van "nuttig bezig zijn". Iets wat ik soms niet zo zie als ik in een dipje zit. Dan zie ik jullie reacties en pept dit mij echt weer op <3.Drie favoriete quotes
Ik betrap mezelf eigenlijk op dezelfde. Maar hier komen ze:

º Leven en laten leven
º Boys, if you don't look like a Calvin Klein model, don't expect us to look like Victoria's Secret Angels
º If you are always try to be normal you will never know how amazing you can be (Maya Angelo)

Drie vakantiebestemmingen
Sowieso wil ik nog veel gaan zien in mijn leven, maar Thailand, New York en de ABC-eilanden  staan bovenaan.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
Het belangrijkste vind ik genieten, en dat ook vooral blijven doen. Ook wil ik mijn rijbewijs  gaan halen. En tot slot veel plezier hebben in/met alles wat ik doe.

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Ahh wat leuk dat ik er tussen sta ^^ Kan ik helemaal gelukkig van worden.
  Ook over die quote van het Calvin Klein model hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk ingevuld! Begrijp helemaal dat je die bloggers noemt, allemaal een toffe persoonlijkheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je een lieverd en wat lief om te zien dat ik er tussen sta, ik ben zo dankbaar dat ik jullie in het echt heb leren kennen en dag te danken aan onze blogs! Je ging studeren en je deed je bureau weg, hahaha bij mij was het precies andersom. Te leuk om te lezen lieverd! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook