Posted by / vrijdag 6 maart 2015 / 4 Comments /

Philosophy • Sweet Fluffy Cupcake Showergel


In mijn favorieten van de maand werd deze showergel al eens genoemd. Maar het leek mij toch niet meer dan fair om deze nader toe te lichten. Omdat deze écht goddelijk is! Lees je mee?
Het gaat om de heerlijke Sweet Fluffy Cupcake douchegel van Philosophy. Een vrij luxe merk, vind ik, maar dat merk ik ook wel in mijn douchesensatie (lol). De douchegel is echt super dik en geconcentreerd qua geur dus je hebt er echt niet veel van nodig. In theorie dan... Ik moet een stash uitdunnen dus ik doe lekker ruim gebruiken.

Het leuke van de flacon vind ik eigenlijk nog de voorkant. Op bovenstaande foto is te zien dat er serieus een recept op staat om zelf van die lekkere cupcakes te kunnen maken! Dat is toch echt super schattig? Het is ook een vrij grote fles van 480ml. Dus je kunt er ook echt super lang mee doen.


Dan nu de geur; omg, de eerste keer dat ik het in de fles rook vond ik het echt teveel van het goede. Het rook zo enorm sterk dat je bijna niet eens de cupcakes rook! Maar dan het douchen zelf. Ik gebruikte niet heel erg veel douchegel maar wauw, ik was blij verrast! De geur is zo lekker. Heel realistisch, die cupcake geur. Ik ruik vanille en die ' batter' geur, hoe zeg je dat in het Nederlands.. De mix zeg maar voordat je de cupcakes hebt gebakken. Het is echt goddelijk! Ook kwam ik nu tot de ontdekking dat je deze gel ook kunt gebruiken als shampoo, douchegel én badschuim. Ideaal lijkt mij dus voor de prijs die je betaald echt enorm goed!

Wel is dit een oude fles aangezien ik deze kocht in mei vorig jaar voor mijn verjaardag. Dus helaas heb ik deze niet meer kunnen vinden op de ICI Paris XL website. Maar alle showergels kosten €16,50 (als je een voordeelkaart hebt, anders €18,33) en zijn enorm zuinig in gebruik. 

Heb jij ook weleens een douchegel gebruikt van Philosophy?

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Nog nooit, vanwege de prijs! Ik gebruik altijd Treacle Moon en die vind ik ook geweldig qua geur en een stuk goedkoper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een product van dit merk gebruikt, maar hij klinkt wel erg lekker! Ik ben nu heel benieuwd hoe hij ruikt haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt enorm lekker is deze hoor! Zeker het proberen waard. x

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook