Posted by / maandag 9 maart 2015 / 6 Comments /

MUA • Starry Night palette


In dit artikel is het weer eens tijd om een palette te gaan swatchen voor jullie. Het is een betaalbaar palette van MUA (Make-up Academy) en heeft mijn interesse terecht opgewekt. Lees je mee?Zoals ik al zei gaat het om een palette van MUA. Het Starry Night palette is een palette met in totaal 12 kleurtjes. Ideaal om te dragen voor een avondje uit. Dat kan swingen in de discotheek zijn, maar ook als je een gezellig etentje of iets dergelijks hebt. Daar bovenop is het palette ook nog eens budgetproof, dus vind de bankrekening dit ook altijd erg fijn!Dit zijn alle 12 kleuren in het palette. En qua kleurencombinatie vind ik het erg divers. Van paars tot roze tot blauw tot bruin/grijs/taupe. Je kunt er naar mijn idee enorm veel kanten mee op! Wat me wel weer opvalt net zoals elk ander palette die ik heb inmiddels is bijna alles met shimmer. Hopelijk valt dat bij de uiteindelijke swatches wel mee.Ik heb voor het gemak alle swatches op mijn arm geplaatst. Dit palette heeft namelijk geen namen voor elke oogschaduwkleur. Van links naar recht per rij. Dus is het gewoon lezen zoals wij dat gewend zijn; van links naar rechts. Dit zijn de swatches van rij 1. Ik vind het echt werkelijk prachtig! Ik ben zo verliefd! Die eerste twee kleuren zijn echt super mooi! Ook viel het mij wel mee hoe shimmery alle kleuren zijn. Wel vond ik kleur drie echt verassend donker uitpakken terwijl de kleur dan een stuk lichter lijkt in het palette. Dit zijn de swatches van rij 2. Ik vond deze echt super mooi en veel minder qua shimmer als hoe ze in het palette leken. Daar ben ik wel echt blij mee omdat ik er niet van hou om er als discobal uit te zien als ik een avondje te hort op ga. 

Al met al vind ik het een super mooi palette! Mooie afwisseling tussen de kleuren en de verschillende finishes. Het palette is verkrijgbaar bij Kruidvat met MUA schap en kost €5,99.

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!


Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleurtjes! Als ik het palette tegenkom ga ik zeker even swatchen. Het ziet er bij jou namelijk erg mooi uit! Hier kun je hele mooie looks mee maken<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toppie meis! Ja ik had ook het idee dat ik hier veel kanten mee op zou kunnen <3

   Verwijderen
 2. De palette is prachtig, mooie kleuren maar die derde van de eerste rij had ik inderdaad ook niet zo donker verwacht, fijn dat de onderste rij niet zo shimmer is! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zitten een groot aantal mooie tinten in dit palette, ik word er een beetje hebberig van...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja super mooi palette! En gelukkig ook nog eens budget proof!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook