Posted by / woensdag 4 maart 2015 / 7 Comments /

MAC • Lipblossum

Vandaag doen we weer een mooie swatch van Mac. Ook dit is een nieuwe aanwinst die ik gelijk met jullie wil delen. Deze lipstick kocht ik bij de Douglas en heb dit online besteld. Vandaag ga ik deze lipstick dus voor jullie swatchen!Ook deze verpakking is zoals we die gewend zijn. Een mooie zwarte omhulsel. De lipstick wordt altijd geleverd in een mooi doosje. Het gaat om de lipstick in de kleur Lipblossum.

Het eerste probleem deed zich echter al best snel voor; op de website van MAC Cosmetics komt deze lipstick niet voor... Ik keek vervolgens mij Douglas (waar ik deze bestelde) en hier staat deze lipstick onder de noemer ' Blossom' . Dus ergens gaat iets verkeerd in de communicatie. Ik heb dus geen officiële kleur omschrijving kunnen vinden, dus jullie moeten het maar echt met mijn tekst doen (voel de druk!). 


De (lip) Blossom kleur heeft een Lustre finish. Dit houd in dat de lipstick veel glans geeft en er glitters in de lipstick zitten. De kleur vind ik zelf iet wat oud roze overkomen. Maar dat kan natuurlijk op mijn lippen heel anders uitpakken.


Dan eerst de swatch op mijn hand; het is een heel lief subtiel kleurtje. Ik hou hier persoonlijk wel echt enorm van. Ook natuurlijk vanwege het werk dat ik doe zijn wat meer neutrale kleurtjes gewenst. De lipstick glijd makkelijk over mijn huid heen en geeft een hele fijne pigmentatie. En je ziet ook de glinstertjes erin terug!

Dan nu hoe de lipstick mij staat. Rechts draag ik niks en links heb ik de lipstick op in de kleur Lipblossum. 

Deze lipstick is dus te verkrijgen via Douglas.nl en dan onder de noemer "Blossom". Heel raar, maar dan krijg je deze. Hij kost overigens net zoals alle andere €19,-. 

Hoe vind jij deze lipstick?

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!

Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur ook iets wat ik zelf zou dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de swatch ziet hij er prachtig uit, (oeps mis je nu een foto?) Ik heb dat zelf ook met Sushi Kiss, die is niet verkrijgbaar bij Mac Cosmetics, heel apart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje! Jammer dat de foto op je lippen lijkt te missen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw de swatch ziet er erg mooi uit.. allen zie ik je foto niet van wanneer je m op hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje, wauwie. Wel gek dat die niet op de mac site te vinden is! Fijne review, je beschrijft het goed haha! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd hoe die eruit ziet als je hem op hebt, want die is er niet, mweh!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook