Posted by / vrijdag 20 maart 2015 / 5 Comments /

MAC • Hot Gossip


Ik was laatst even in het mooie centrum van Amsterdam, en uiteraard stuitte ik toevallig op de MAC counter in de Douglas. Na een tijdje struinen bij mijn favoriete items kocht ik uiteindelijk dit pareltje. Tijd om eens lekker te gaan swatchen dus! Lees je mee?

De lipstick waar het om gaat is de Hot Gossip  van MAC. Ik ben van mening dat MAC echt super veel pareltjes heeft aan lipsticks en ik ben blij dat ik deze na (kort) overleg met mezelf heb meegenomen. 

Laten we gaan beginnen bij het begin; de verpakking is natuurlijk zoals we allen gewend zijn. Hot Gossip behoort tot de standaard collectie en is dus eigenlijk altijd te verkrijgen. Vandaar dat de lipstick in de standaard zwarte omhulsel zit met aan de onderkant de naam van de lipstick. 
Op de website van MAC wordt de kleur omschreven als zacht paarsroze. Een kleur die ik zo op het eerste ook wel vind kloppen. Ik vind het een beetje een 'oudroze' kleur. De lipstick is een cremesheen lipstick wat inhoud dat deze erg romig aanbrengt en je lippen ook tegelijkertijd voedt. Persoonlijk ben ik echt dol op de cremesheen lipsticks, maar dat is natuurlijk voor iedereen misschien anders.  
Dit vind ik echt het leukste; aanbrengen die hap! Op beide foto's draag ik de lipstick en het is werkelijk een super mooi kleurtje! Ik ben hier echt zo dol op! Een leuk lief zacht kleurtje die geweldig is om elke dag te kunnen dragen. Voor mij is er weer een nieuwe liefde bij gekomen. 

Wat vind jij van deze lipstick?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Fijne review! Deze lipstick heb ik ook, het was een van mijn eerste die ik kocht bij MAC. Een perfecte everyday kleur.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur, staat je heel goed. Mooie dagelijkse lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een PRACHTIGE foto van jou en wat een prachtig kleurtje dat je prachtig staat! X

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook