Posted by / maandag 30 maart 2015 / 4 Comments / ,

Favorieten • Maart 2015


Het einde van de maart maart is al lang en breed in zicht en werd het natuurlijk weer tijd om mijn favorieten van de maand met jullie te delen. Benieuwd welke pareltjes ik deze maand heb ontdekt? Lees dan snel verder.

Treacle Moon - Cool Melon Fresca
Over deze showergel heb ik al een review geschreven, maar oh wat is deze showergel goddelijk! Een heerlijke geur van cantaloupe meloen. Make my day! Echt gewoonweg heerlijk en gebruik het bijna elke dag. Meer informatie over de showergel is terug te lezen in mijn review.Yankee Candle - Numeric no. 2 reed diffuser
Ook hierover heb ik al een uitgebreide review geschreven, maar ook over dit item ben ik echt enorm enthousiast! De reed diffuser staat in de huiskamer en ruikt gewoonweg goddelijk! Ik ruik het altijd wanneer ik in de huiskamer zit of na een lange werkdag thuiskom. Love it!Bath and Body Works - Bourbon Butterscotch 
Deze Mason jar heb ik besteld bij Chique Cosmetique en og wat ben ik verliefd. Het ruikt echt naar die ordinaire goedkope carameltoetjes met slagroom van vroeger. Maar ik weet bijna zeker dat je ze vandaag de dag ook gewoon nog steeds kunt krijgen. Deze mason jar bestelde ik in de sale en kwam op €7,45.

Ook heb ik weer een aantal liedjes grijs gedraaid en zal ik het lijstje weergeven:
º Chris Brown ft Tyga - Ayo
º Busy Signal - Missing You
º The Temptations - The Way You Do The Things You Do
º Eek - A - Mouse - Anarexol

I know, het is weer kort en krachtig maar dit waren mijn favorieten alweer van de afgelopen maand! Heb jij ook favorieten gehad?

Liefs,
SharmaineShare This Post :
Tags : ,

4 opmerkingen:

  1. Ik zag jouw review van de Melon Fresca en heb hem meteen gekocht! Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne favorieten! Ik ben wel benieuwd naar de reed diffuser van Yankee Candle!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Melon Fresca lijkt me echt goddelijk <3

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook