Posted by / dinsdag 3 maart 2015 / 2 Comments / ,

Favorieten • Februari 2015

Een nieuwe maand breekt weer aan, dus is het tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand! Februari was een hectische en drukke maand, maar ook nu heb ik wat mooie favorieten voor jullie op een rijtje, lees je mee?


Bron: Google

Yankee Candle - Vineyard
Deze ontdekte ik dankzij Lois; mijn lieftallige Yankee vriendinnetje. Zij scoorde voor mij twee tarts en ik ben echt verkocht! Ik vond het zo lekker ruiken. Toen ik op een zondag in Yankee Plaza stond vond ik een kaars hiervan. Als een kind zo blij nam ik deze mee naar huis, mijn nieuwe kindje arriveerde. Echt heerijk! Het heeft de geur van blauwe druiven. Echt super lekker! Hij ruikt trouwens ook een beetje net zoals de Jelly Beans, maar dan heeft de Vineyard een sterkere geur verspreiding. De Kaars kost €16,69 en is een regular pillar.Yankee Candle - Catalogus
 In februari plaatste ik een artikel van een DIY: een Yankee Candle Catalogus maken. Velen van jullie vonden het een leuk artikel en ik moet zeggen dat dit boekje voor mij heilig is geworden de afgelopen maand. Elke keer ben ik (soort van) blij als iets op is of niet meer geurt. Dan kan ik namelijk lekker een nieuw stickertje plakken, haha! Inmiddels zit ik op 15 items in mijn boekje. Wil je zien hoe ik dit gemaakt heb? Lees dan hier.

The Body Shop - Seaweed Mattifying Day Cream
Ik gebruikte vroegah altijd de Nivea dagcreme. En die is zeker weten ook erg fijn. Maar ik besloot eens mijn stoute schoenen aan te trekken en kocht deze dagcreme van TBS. En mijn huid ziet er al een hele tijd goed uit! Tenzij ik in mijn super vrouwelijke fase zit (elke maand weer) , dan is mijn huid minder. Maar dat ligt zeker niet aan deze dagcreme. Mijn huid blijft gedurende de dag meer mat en mijn make-up blijft er ook zeker beter door zitten! Wel is het wat prijzig (€17) maar ik doe er wel al ruim 3 maanden mee en hij is nog steeds niet op. 


Philosophy - Sweet Fluffy Cupcake Showergel
Deze showergel gebruikte ik echt élke dag gedurende de maand februari en ik ben pas op de helft van het flesje! Er zit 480ml in, dus echt super veel. Hij ruikt ook echt naar vanille cupcakes als je ermee doucht. Een echte favoriet! Ik kocht deze vorig jaar in mei voor mijn verjaardag, dus de prijs is me niet helemaal bijgebleven omdat een kortingsbon had en een verjaardagsbonus haha!

Muziek:
Elke maand luister ik ook veel muziek. As usual heb ik ook nu weer wat favorieten. Ik zet ze gewoon in een lijstje.

Kenny B - Als je gaat (reggae)
Alkilados - Una Cita (reggaeton)
Tinashe - Little Things (Hip-Hop)
Ciara - Sorry (R&B)

Dat waren weer al mijn favorieten van de afgelopen maand. Hopelijk vond je het leuk om te lezen! 

Heb jij een favoriet deze maand?

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!

Share This Post :
Tags : ,

2 opmerkingen:

  1. Leuke favorieten! 1 Van mijn favorieten is echt de cinnamon douchegel van treacle moon! Ik houd gewoon van kaneel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ben benieuwd naar de dagcreme van TBS, klinkt erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook