Posted by / vrijdag 27 februari 2015 / 8 Comments /

Yankee Candle • (op)gebrand deze maand.


Vandaag ga ik een nieuw soort artikel in het leven roepen. Namelijk wat ik allemaal heb gebrand deze maand samen met een mini review! Dit kunnen kaarsen zijn, maar ook votives,waxtarts etc. Wanneer ik een geur op heb gebrand meld ik dit erbij. Lees je mee?


Angels Wings:
Van deze geur heb ik een votive opgebrand. En persoonlijk vind ik het maar een moeilijke geur om te beschrijven. Ik ruik zeker het lieve vleugje vanille erin terug. Het is een wat meer poederige geur, maar echt heel lief en subtiel aanwezig. 


Midnight Oasis:

Van deze geur heb ik deze maand een waxtart opgebrand. Deze is echt heerlijk. Hij valt onder de categorie frisse geuren en dat maakt hij ook zeker wel waar. Iedereen hier thuis vond het een heerlijke geur en werd gelijk een favoriet. 


Shea Butter:
OMG! Wat ik deze goddelijk! Hij ruikt echt alsof je jezelf even op een tropisch eilandje begeeft, haha! Echt super lekker.


A Child's Wish:
Mijn absolute favoriete geur! Al een hele lange tijd ben ik verliefd op deze geur. Hij ruikt heet fris en bloemig in mijn neusvleugeltjes. Echt heerlijk! Wild Passion Fruit:
Ik heb deze maand voor het eerst kennis gemaakt met deze geur. Maar hij is wel erg lekker! Zal geen favoriet worden denk ik, maar hij ruikt wel erg fruitig en zoet! Moet je dus van houden (wat ik gelukkig wel doe) maar voor een ander kan het misschien iets teveel van het goede zijn. 


Beautiful day:
Wauw wat is dit niet mijn geur. Het ruikt erg poederig, maar zo enorm dat het echt op mijn keel sloeg. Ik vroeg me af waar die kriebelhoest vandaan kwam en besefte me dat het door deze tart kwam. Helaas, maar ach, ook weer geprobeerd! 


Red Velvet:
Ik kocht, brandde en werd verliefd. Het is zo jammer dat Yankee Candle deze geur eruit heeft gehaald! Thank God heb ik een back-up hiervan, maar toch. Het ruikt naar de typische red velvet cake met een heerlijke sugary geur. Om echt spontaan trek van te krijgen!

Zo. Dit is even een kleine selectie die ik heb gemaakt. Omdat het denk ik anders wel een erg lange lijst zal gaan worden. In totaal heb ik namelijk 18 geuren gebrand, haha! Mocht je dit wel willen zien de volgende keer met een korte review zoals nu, laat het me dan even weten. Wil eerst even peilen of hier wel animo voor is. 

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!

Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

 1. Leuk overzicht, red velvet heb ik zo benieuwd naar en shea butter ook, die rook in de winkel heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeg: doen! Ik vind zo'n mini-review super fijn. Al vind ik je langere artikels, met mooie foto's ook erg leuk! Maar ik brand zelf waxtarts en ik wil nog zoveel geuren proberen. Op deze manier wordt het kiezen toch iets makkelijker voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zeg ga ervoor! Vind het leuk om te zien wat je gebrand hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa leuk dit soort artikels! :D
  Handig ook, aangezien ik vaak op jouw advies af kan gaan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk dit artikel. Ik ben net alle yankee geuren aan het ontdekken. Vandaag Clean Cotton voor het eerst gebrand. Goddelijk! Shea butter zat ik over te twijfelen. Niet gedaan uiteindelijk. Toch maar doen bij de volgende bestelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, ik kende je blog nog niet, maar ik vind het nu al leuk! Ik ben ook gek op Yankee candle en heb van veel van mijn favourites ook back-ups (je weet maar nooit!). A child's wish staat nog op mijn lijstje voor de volgende keer. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Red velvet viel mij juist een beetje tegen. Angel Wings vind ik dan wel weer heel erg lekker, of vanilla lime. Hmmmm

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook