Posted by / maandag 23 februari 2015 / 5 Comments /

Yankee Candle • Jelly Beans


Ik zat hier echt al een hele poos op te azen; de Jelly Beans kaars van de paascollectie! Continu was ik Yankee Plaza aan het stalken of die geuren al binnen waren gekomen. En op een dag (18 februari om precies te zijn) kwamen er een paar nieuwe dingen binnen en sloeg ik mijn slag! Lees nu mijn review.


Jelly Beans is één van de twee geuren die dit jaar uit komt voor pasen. Samen met Bunny Cake. Omdat ik Bunny Cake al ken wilde ik daarom zo graag de Jelly Beans gaan proberen. En ik ben natuurlijk een sucker voor mooie labeltjes en whaaaa!! Het label is echt werkelijk prachtig!De kleur van de kaars is echt mooi paars. Stiekem ook echt een paaskleur. 


De geur wordt als volgt omschreven:
Yankee Candle Jelly Beans is een kleurrijke, leuke kindertraktatie. Een large jar vol met de geur van suikerzoete jelly beans. " 

Toen ging bij mij het belletje af: SOLD! Ik hou wel van zoete geuren en vroeger at ik weleens van die jelly beans dus ja, eentje werd sowieso van mij! Wanneer ik de geur koud ruik (zonder het te branden) komt er echt een snoepgeur op mij af. Echt heerlijk! Maar wat doet de kaars als het brand? 


Ik brandde de kaars van 18.00-23.00 dus in totaal 5 uur. Dat is dus een hele mooi tijd voor een Yankee Candle om te branden en om geur af te geven. Ten eerste de waxpool: Deze van na 5 uur gewoon nog steeds niet egaal tot een mooie waxpool gebrand. Erg jammer aangezien ik niet wakker ga blijven tot een mooie waxpool is gevormd. Lol. 

Dan nu de geurverspreiding; want ja ik kan tenslotte van het overgebleven wax uiteindelijk wat waxtarts maken. De geurverspreiding vind ik ook niet echt om te gieren om eerlijk te zijn. Best teleurstellend aangezien ik me zo enorm had verheugd op deze kaars! Ik brandde de kaars op mijn kamer, en dat is echt geen grote ruimte of iets, maar na 2 uur begon ik de geur pas een beetje te ruiken. Dit werd zo een geur die ik alleen opmerkte als ik erlangs liep in plaats van dat mijn hele kamer naar snoepjes rook. Erg jammer. 


Dus de conclusie: Tja, stiekem heb ik er een beetje spijt van. In de jar ruikt de kaars een stuk sterker van geur en ben ik een beetje teleurgesteld over hoe slecht de geurverspreiding is. Al met al ga ik , om het wel positief af te sluiten, mijn kaars maar dicht bij mij branden (dus op mijn nachtkastje) zodat ik wel kan genieten van de geur, haha!

Pluspunten:
º Zo subtiel dat een ander er geen last van heeft
º Collector's Item (dus puuuuur voor de heb!)

Minpunten:
º Na 5 uur nog geen mooie egale waxpool.
º Geen sterke geurverspreiding.

Zou jij deze Yankee Candle Jelly Beans gaan kopen? Heb jij m al, en ook al gebrand? Laat me weten hoe jij het vind in de comments!

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!

Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Nee, ik ken deze geur niet, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog een beetje nieuw ben in de Yankee Candle wereld. Ik heb gisteren nog een bestelling geplaatst van wat waxtarts om zo de geuren te leren kennen. Jammer dat deze een beetje tegenviel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee nee nee, ik vind dit te jammer dat deze kaars redelijk tegen valt. Hij ziet er te leuk en schattig uit, i love it! Na twee uur is wel heftig, zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah nooo echt? Nou ik geloof je 100% en ga deze dus maar niet aanschaffen.. Bespaart weer geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh, wat jammer vind ik dit voor je...., hij ziet er zo schattig en leuk uit....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah zo jammer dat die tegen valt, want als anders ik deze misschien nog wel gekocht. Want. JELLY BEANS

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook