Posted by / zondag 22 februari 2015 / 3 Comments /

Winactie • Lush gezichtsmasker • De winnaars!Twee weken geleden plaatste ik een nieuwe winactie op mijn blog; het winnen van een gezichtsmasker van Lush naar keuze! En ik maakte niet 1, niet 2, maar 3! gelukkige winnaars bekend. Dat laatste ga ik natuurlijk nu doen!


De gelukkige winnaars zijn: 
º Sandra Jacobs
º Renee Raadsheer
º Cheyenne Jansen

Gefeliciteerd meiden! Jullie hebben een e-mail van mij gehad voor jullie adresgegevens en de keuze van jullie gezichtsmasker! Ga er lekker van genieten en tot de volgende winactie!

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook