Posted by / donderdag 5 februari 2015 / 2 Comments /

W7 • Lightly Toasted palette


Ik had eens zin om een heel palette te gaan swatchen voor jullie. En dan wel een budget palette wel te verstaan! In dit artikel swatch in het palette Lightly Toasted van W7. Ben je benieuwd? Lees dan lekker mee.W7 is een heel fijn merk voor de portemonnee. Ik heb hier nu zelf 3 palettes van en de Lightly Toasted is de nieuwste in mijn collectie. Ook is dit palette een dupe van de Urban Decay Naked 1 palette. Ik ga dit palette vandaag dus swatchen, en het is voor mij dus ook even spannend hoeveel pigment hier vanaf zal gaan komen.


Dit is het palette. Een leuke bruine blik met hierin ... prachtige kleurtjes. Op de achterkant van het palette staan alle kleuren genoemd op naam. Ook een handig weetje, zodat je precies kunt beschrijven welke kleuren je eventueel gebruikt tijdens het maken van een ooglook.


Wanneer ik het palette open komen mij 12 prachtige warme kleuren tegemoet. Ik hou hier persoonlijk heel erg van, en heb in 1 oogopslag wel het idee dat ik veel kanten op kan met dit palette qua combinaties. Dus dat is al zeker een pluspunt. Ook zitten er zowel matte als shimmer kleuren in van elke kleurengroep dus ook dat vind ik super fijn. Wel mis ik eerlijk gezegd een beetje een grijze matte kleur. Maar wellicht swatcht die wel mat, haha!


Hier nog even alle kleuren bij elkaar. Dit zijn de kleuren gemaakt met flits.


Dit zijn alle kleuren zonder flits. 

En nu op naar het swatchen!! Mijn favoriete onderdeel, haha! Ik heb gewoon in 1x alle kleuren achter elkaar geswatcht. Kunnen we er lekker vlot doorheen,wat jij? Let's go!Daar zijn ze dag, en oh my gosh wat een prachtig mooie pigmentatie Ze echt allemaal even mooi alleen merkte ik wel dat er minder matte kleuren in zaten dat ik dacht. Ik was namelijk in de veronderstelling dat er 3 matte kleuren in zaten maar toen ik aan het swatchen was bleken dat er maar 2 te zijn helaas. En dat op 12 kleuren in totaal vind ik dat best wel weinig! Dat is eigenlijk ook het enige minpuntje wat ik ervan kan maken want verder vind ik de kleuren en pigmentatie werkelijk prachtig!

W7 Lightly Toasted is bij verschillende webshops verkrijgbaar voor €7,99. Een mooi budget palette dus!

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook