Posted by / woensdag 18 februari 2015 / 3 Comments /

Review • Dr van der Hoog gezichtsmasker " Luxury Lotus Litchi"


Gezichtsmasker, is ben er echt dol op! Mijn huid wordt er ook altijd enorm blij van en besloot daarom vandaag een gezichtsmasker van dr. van der Hoog voor jullie te reviewen. Het masker die ik vandaag ga reviewen is de Luxury Lotus Litchi. Lezen jullie mee?Dit is het maskertje; een elegante verpakking met een heerlijke lychee afgebeeld. In de zomer kon ik me vroeger altijd scheel eten aan de lychees, maar zal dit masker maar niet opeten!

Het masker is een zogenoemde scrub masker; het is exfoliërend en reinigd de huid op een grondige en diepe manier. In het zakje voel ik ook al de scrubkorrels zitten, dus dat beloofd nog wat!


Laten we dan nu het masker lekker op gaan doen! Eerst nog even goed de gebruiksaanwijzing lezen natuurlijk. 

Gebruik:
" breng een royale laag aan op je gereinigde gezicht en laat de huid rondom je ogen en mond vrij. Nu kun je heerlijk 10 tot 15 minuten genieten. Neem het masker af met lauwwarm water. Voor een optimaal resultaat verwen je jezelf wekelijks met dit heerlijke masker." De kleur van het  masker is wit en het brengt aan als een dagcrème.  Wanneer ik het masker op heb voelt deze lekker fris aan. Een goede opkwikker dus! Na 15 minuten spoelde ik het masker af met lauwwarm water, zoals dit ook in de gebruiksaanwijzing wordt vermeldt , en voelde mijn gezicht lekker zacht aan! Ik zal deze zeker nog een keertje gaan kopen als mijn reguliere gezichtsscrub op is. 

Het masker Luxury Lotus Litchi kost €2,29 en is verkrijgbaar bij vrijwel alle drogisterijen. 

Liefs, Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Ik ben hier wel benieuwd naar! Lychees zijn zeker lekker, omnomnom!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is tot nu toe mijn favoriete masker EVER!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne review! Ik gebruik liever de maskers van Lush of de tubes van Freeman! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook