Posted by / donderdag 12 februari 2015 / 3 Comments /

P2 • Sand Style 070 Pretty


Vandaag weer een lekker nagellak demo'tje! Ik was in december in Duitsland en kocht bij de DM dit super mooie lakje. Het is tijd om deze eens even lekker aan jullie te showen want dat is de moeite echt wel waard!


P2 is dus in de DM in Duitsland te koop. P2 staat bekend om zijn budgetproducten en is in mijn ogen vergelijkbaar met Essence qua prijzen. Dit is het mooie P2 nagellakje in de kleur 070 Pretty. Het flesje is doorschijnend en kan meteen al kwijlen om de kleur. Deze pakte ik hierdoor namelijk ook als eerste. De dop is mat beige van kleur. Een super mooie combinatie samen met het flesje en de kleur van de nagellak. Het kwastje van de nagellak vind ik wel fijn werken, maar kan toch niet de perfectie van Essie evenaren. Het kwastje is redelijk smal, dus moet ongeveer 3x over mijn nagel om een goede dekking te krijgen. Wanneer ik de nagellak opbreng met ik dat het lakje een champagne kleur heeft. Echt, ik ben verliefd! De glitters zijn ook zo enorm mooi! Het lakje heeft een "sand style" oftewel een zandstructuur. Ik vind dit persoonlijk erg fijne lakjes, met een prachtig mooi effect. Wat ook echt een pluspunt is; het droogt echt super snel. ik hou daar enorm van aangezien ik iemand ben die na 2 minuten alweer vergeten is dat ik mijn nagels heb gelakt, lol. 

Het lakje blijft echt enorm goed zitten ook! Een week zonder chippen red ik makkelijk! Misschien ook omdat ik korte nagels heb, maar toch, haha! 

Het lakje kost €1,75 en is oa. te koop bij DM.

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook