Posted by / dinsdag 10 februari 2015 / 5 Comments /

MAC • Rosey Outlook Blush


Vandaag doen we het weer eens een keer anders. Geen lipstick maar een blush review/swatch! In dit artikel laat ik jullie de blush Rosey Outlook zien die ik al een tijdje in mijn collectie heb en een zeer groot fan van ben. Lezen jullie mee?


De blush Rosey Outlook is een Pro Longwear Blush. Dus is bedoeld om de gehele dag mooi te blijven zitten.De verpakking is zoals we dit gewend zijn van MAC. Een mooi klassiek zwart doosje met een doorzichtig venster, zodat je gelijk kunt zien welke kleur blush je pakt. Ik vind deze echt ideaal. De Pro Logwear blush wordt op de website van MAC Cosmetics omscheven als licht geelroze. De Kleur geelroze lijkt mij echt ideaal voor elke huidtype, mede doordat je of een gele ondertint hebt, of een roze. De blush past dan heel erg goed bij beide ondertonen in huidskleur.


De Rosey Outlook is een poederblush trouwens, dus het is aan te raden om eerst je gezicht af te poederen als je je foundation hebt aangebracht. Vervolgens brengt de blush heel mooi aan en doe dit met beleid! Anders krijg je natuurlijk zo een Pipo de Clown effect.
Dit is hoe de blush mij staat. Nogmaals; ik breng de blush aan met een lichte hand, anders wordt het niet mooi. Maar oh wat vind ik dit een fijne en lieve kleur om op mijn wangetjes te dragen.

MAC Rosey Outlook is op elke MAC counter te verkrijgen en kost €24,50. Als je een refill pan koopt is deze €19,50. Maar dan moet je wel een palette erbij kopen om deze in te doen. 

Wat vind jij van de Rosey Outlook blush van MAC? Welke blush van MAC is jouw favoriet?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog heb je! Ik vond je net via Bloglovin en volg je daar nu ook! :-)
  MAC heeft zulke prachtige producten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er mooi uit! Mijn favorieten zijn prism en springsheen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er mooi uit! Mijn favorieten zijn prism en springsheen

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook