Posted by / maandag 2 februari 2015 / 12 Comments /

MAC • Giddy

En weer een swatch! Ik ben zo lekker bezig al zeg ik het zelf! Kan er geen genoeg van krijgen haha!Vandaag swatch ik de mooie MAC lipstick
in de kleur Giddy voor jullie.


De verpakking van de lipstick is natuurlijk zoals we die gewend zijn. Een mooie zwarte omhulsel. De lipstick wordt altijd geleverd in een mooi doosje die ik vanaf nu ga bewaren. Oogt toch wat leuker in men stash.MAC Giddy wordt op de website van MAC omschreven als : "lichtglanzend roze met goud" En heeft een Lustre finish. Dat houd in dat het een hoogglanzend effect heeft met veel sparkles!

Ik vind de lipstick erg soepel aanbrengen. Het is vrij romig en droogt mijn lippen niet uit. Het overleefd geen heftige maaltijd of iets, maar het vervaagd op een natuurlijke manier. Dit is hoe de lipstick mij staat. Op de linker foto is te zien dat ik geen lipstick draag, en op de rechter heb ik wel de lipstick op. Ik vind het een prachtige kleur en ben blij dat ik deze aan mijn(uitgebreide) collectie heb toegevoegd. Het is wel een super subtiele kleur, beetje zo een "my lips but better" kleurtje. Giddy is echt heel lief en zal hier zeker veel plezier van gaan hebben.

Wat vind jij van deze kleur? Ik zou het lief vinden als je een reactie achter laat.


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

12 opmerkingen:

 1. Ik vind de kleur mooi en niet te aanwezig waardoor het makkelijk dagelijks te dragen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had verwacht dat de kleur wat donkerder zou zijn. De kleur staat je goed, mooie subtiele kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt heel goed uit. Hij staat je prachtig overigens, wat nog veel belangrijker is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had de kleur wat donkerder verwacht, jammer! Niks voor mij! Hij staat je wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eve een vraagje, je hebt ongeveer de zelfde lippe pichmente als mij.
  Ik ben op zoek naar een hele zachte licht roze.
  soort milkshake roze.
  maar dan niet een die echt op valt.
  Meer een kleur richting nude
  welke kleur kan ik het beste hale!?

  Heb er zoo veel uitgeprobeert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhm welke ik mij mooi vind staan is de crème cup van MAC. Of Peach Blossom van MAC. Deze zijn beiden erg nude en staan echt super mooi bij ons lichte huidje! xxx

   Verwijderen
  2. Supper bedankt voor je reactie!! Ik za ze zeker uitproberen!

   Xxxiza

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook