Posted by / dinsdag 24 februari 2015 / 2 Comments /

Lush • Popcorn Lipscrub
Het is zover! Eindelijk weer tijd voor een review. Het is natuurlijk wel leuk om te lezen wat ik allemaal koop. Maar hoe bevalt het nou eigenlijk in de praktijk? 
Ik kom al jaren bij de Lush. Ik weet het nog goed dat ik mijn eerste bezoek zo een 3 jaar geleden bracht aan deze winkel. Voor degenen die het niet weten: Lush is een zaak die producten maakt die vers en handgemaakt zijn. Er worden geen chemische elementen aan de producten toegevoegd. De producten hebben dan ook een houdbaarheidsdatum. Het aanbod is enorm breed. Denk aan : badballen, bubble bars (deze geven een schuinbad), bodylotions, stukken zeep, massage bars etc. Het leuke aan dit merk vind ik dat elk product met zoveel liefde is gemaakt en er zo enorm leuk uit ziet! Lees verder voor mijn review over de Lush Popcorn Lipscrub.

Een populair product van Lush is de lipscrub. Deze kan je eigenlijk elke dag gebruiken op je lippen om velletjes weg te scrubben. Ook wordt de doorbloeding  beter in je lippen waardoor het ook lijkt alsof je vollere lippen hebt. Op die manier krijg je mooie , verzorgde en gladde lippen. 
De ingrediënten van de scrub:
-          Basterdsuiker
-          Jojoba – olie
-          Zeezout
-          Polenta 
-          Kokosolie
-          Knettersnoep (ja serieus!)
-          Smaakstof

Geur van de lipscrub:
De geur van de Lush Popcorn Lipscrub is in de eerste instantie zoet. Ook als ik het potje open naast mij neerleg is het voornamelijk een zoete geur  die ik ruik. Als ik dichterbij de scrub ruik, ruik ik ook een klein beetje zeezout. Dit is echt heel minimaal. Het ruikt vooral naar een gesuikerd goedje. Wat natuurlijk ook logisch is omdat de scrub van basterdsuiker is gemaakt. Kleur en substantie  van de lipscrub:
De kleur is een beetje geel. Licht geel. De substantie is korrelig: wederom vrij logisch gezien het feit dat de scrub van basterdsuiker is gemaakt. Ook zie je aan de scrub een olielaagje zitten om de korrels basterdsuiker. Dit zijn de kokos- en jojoba olie. Het geeft gelijk het idee dat de scrub erg verzachtend en voedend werkt op de lippen.

Smaak van de lipscrub:
De lipscrubs kun je ook opeten. Niet direct het hele potje natuurlijk. Maar je kunt het wel van je lippen aflikken als je je lippen gescrubt hebt. De naam verklapt de smaak natuurlijk al. De lipscrub smaakt naar popcorn. Niet standaard popcorn, maar meer een mix van zoete en zoute popcorn. Het is wel erg lekker! Werking van de lipscrub:
Over de werking van de scrub heb ik aan het begin van dit artikel al iets gezegd. De scrub zorgt ervoor dat alle velletjes en dergelijke van je lippen afgaan zodat je mooie en verzorgde lippen krijgt. Ook zorgt het scrubben van je lippen ervoor dat de doorbloeding in je lippen verbeterd wordt. Hierdoor lijkt het dan alsof je lippen wat voller worden. Dit is uiteraard maar een tijdelijk bijverschijnsel. 

Mijn mening:
Ik vind persoonlijk de lipscrubs van de lush geweldige producten! Ze zijn  simpel en doeltreffend. Geven mijn  lippen een mooi verzorgd gevoel en wanneer ik mijn lipstick aanbreng zit het 10x mooier! In de wintermaanden scrub ik mijn lippen 4 á 5 keer per week. Dit omdat ik vaak erg droge lippen heb in de winter. In de lente en zomer scrub ik iets minder vaak, ongeveer 3x per week. Om de dag als het ware. Bij Lush zijn er ook twee andere varianten van de lip scrubs zoals Bubblegum (zoete kauwgom smaak)en  Mint Julips (mint smaak).

De smaak van popcorn vind ik er lekker als variatie. Maar ik denk dat ik binnenkort de Mint Julips wil gaan proberen. (uiteraard als de popcorn lipscrub op is) Het idee dat je meteen ook een frisse smaak in je mond hebt lijkt mij erg fijn. Ik heb hiervoor al de Bubblegum lipscrub geprobeerd en was hier ook erg tevreden over.

Conclusie: Ik raad  de lipscrubs van de Lush enorm aan! Het product zorgt er echt voor dat je lippen mooi verzorgd zijn en je lippen ook erg zacht aanvoelen.  Er zijn  verschillende ‘smaken’ dus ik denk dat er altijd wel een smaak bij zit die bij je past. Het is het proberen meer dan waard. De lipscrub kost voor een potje van 25 gram €9,95. De Bubblegum en Mint Julips zijn €9,65. Ik moet ook daarbij nog vermelden dat ik het product zuinig in gebruik vind. Je hebt niet veel nodig. 

Hopelijk vonden jullie het leuk om dit te lezen! Ik ben graag kort en bondig wat ik van iets vind dus hoop dat jullie hier ook wat aan hebben! 

Liefs,
Sharmaine


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Goede en duidelijke review! Ik scrub mijn lippen eigenlijk nooit, maar toch ben ik erg benieuwd naar deze scrub!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb Santa en daar ben ik zo blij mee! De scrub werkt inderdaad heel fijn! De bubblegum vind ik echt té zoet, maar popcorn zou ik nog wel een keer willen proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook