Posted by / dinsdag 3 februari 2015 / No comments / ,

Favorieten • Januari 2015


Vandaag heb ik mijn favorieten van de maand weer voor jullie. En dit keer dus de favorieten van de afgelopen maand; januari! Lees je met me mee?
Om te beginnen merkte ik dat ik een slechte blogger ben geweest wat dit aangaat. Ik hou namelijk altijd een lijstje bij van producten die ik super fijn vind gedurende de maand, alleen was ik dit in januari gewoon vergeten! Super slecht maar ach, kan ik mijn hersentjes ook weer eens laten kraken, haha! Ik ga gewoon elk product af en eindig weer met wat muziek die ik continu heb gedraaid.Yankee Candle - Aloe Water
Op de valreep getest in januari en gelijk een favoriet! De geur is zo heerlijk fris en waterig. Ik heb hier een medium candle van en die brand ongeveer 90 uur. Ik kan voorlopig nog mijn lol op dus! Deze medium jar kost €21,50 en kocht ik bij Yankee Plaza.Essence - 07 Natural Beauty Lipstick
Ik betrapte me erop dat ik deze lipstick toch wel erg vaak heb gedragen in de afgelopen maand. Het is ook zo een prachtig mooi kleurtje! Het geeft mijn lippen even nét dat beetje extra, zonder al te veel op te vallen. Echt een pareltje! Hoeveel deze kost zou ik alleen zo 1,2,3 niet weten, maar aangezien het van Essence is denk ik dat het sowieso niet duurde is dan €3,-...Urban Decay - Naked Basics 
Ik nam de afgelopen maand even wat afstand van mijn geliefde MUA matte palette. Hier kwam de Urban Decay Naked Basics voor in de plaats. Een handig palette die ik vaak meeneem als ik op vakantie ga omdat hier voor mij dé essentiële kleuren in zitten voor een mooie ooglook. Ik kocht dit palette bij Sephora in Parijs voor €27,00. Ook kun je het verkrijgen op de website van Sephora.fr.MAC - Peaches and Cream Blush (Sharon Osbourne Collectie)
Een zeer geliefd blushje op het moment! Ik heb deze blush echt 5 van de 7 dagen op gehad. Hij is zo mooi en lief! Het geeft net even dat schattige roze kleurtje die ik zocht, maar dan toch op een volwassen manier. Als je een korte review wil lezen kun je die hier vinden. De blush kostte €22,50 en is nu niet meer verkrijgbaar. 

Muziek:
Ik heb natuurlijk ook weer aardig wat deuntjes in mijn oren gehad de afgelopen maand. En toch zijn er maar 4 die ik op repeat draaide. Wat oudere, maar ook nieuwe nummers zijn gepasseerd en/of hervonden. Ik noem ze gewoon even op.

Bob Marley - Easy Skanking
Bob Marley - Kaya
Dasoul - La Bienvenida  al Amor
Jack Isaac ft JP Cooper - Carry You Home. 

Zo! Dat waren al mijn favorieten van de maand januari. Bescheiden toch? 

Wat is jouw absolute favoriet van de maand? Laat het me even weten in een reactie. 


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags : ,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook