Posted by / vrijdag 6 februari 2015 / 2 Comments /

ESSIE • Jingle high, Jingle low


Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit heb gedaan. Dus vond het weer eens tijd worden voor een nagellak swatch! Vandaag laat ik jullie het lakje Jingle high, Jingle low zien van Essie. 


Essie Jingle high, Jingle low is van de wintercollectie van 2014/2015. Het ging echt als een tierelier hoe snel deze nagellak overal was uitverkocht! Ik heb daarom ook stiekem een beetje gewacht totdat de hype voorbij was, en scoorde hem alsnog! Zoals bij elke nagellak van Essie heeft Jingle high, Jingle low een mooi doorschijnend flesje met de klassieke witte dop. Ook staat er altijd een stickertje op de dop met daarop de naam. Echt super handig als je een flinke stash hebt; scheelt zoeken!  Het kwastje van Essie lakjes vind ik persoonlijk erg fijn; de kwast is vrij breed waardoor de lak egaal over je nagel verspreidt wordt en je vaak in 1x een prachtige dekking krijgt zonder dat het gaat strepen. Jingle high, Jingle low is een super mooi lakje. De kleur is metallic grijs en geeft echt dat beetje "uhmpf". Heerlijk om te gebruiken als een statement nagel (dus 1 nagel deze kleur geven) of als je het aandurft alle nagels er gewoon mee lakken! Ik vind het echt een super toffe kleur en ben blij dat ik deze aan mijn collectie heb toegevoegd!

Essie Jingle high, Jingle low is te koop via bol.com of in fillialen van Etos en kost €9,99. 

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Oehh glittertjes i love it. Lijkt me een fijn lakje, ehm misschien moet ik toch maar eens een Essie lakje kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik ook! Toevallig net op mn ringvinger gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook