Posted by / donderdag 26 februari 2015 / 3 Comments /

Essence • All About Sunrise palette


Het is weer tijd voor mij om een oogschaduw palette te gaan swatchen voor jullie. Dit keer had ik de zomer in mijn bol- ookal regent het alleen maar de laatste tijd- en koos ik voor het budget palette van Essence.  Kijk je mee? Want dit palette heeft mij zeker verrast...


Hier is ie dan; het All About Sunrise palette. Een vrij tropisch palette met wat mooie goudtinten. Ik ben enorm benieuwd naar de swatches natuurlijk, maar alles op zijn tijd.  Het palette heeft een doorzichtig doosje en er zitten in totaal 6 verschillende oogschaduw kleuren in.
Dit zijn de 6 kleuren van het palette. Er zitten 3 bruintinten, een beetje een oranje tint, een goudtint en een beige tint in. Ik ben echt zo benieuwd naar de pigmentatie! Ook dacht ik er natuurlijk over na hoe je deze tinten met elkaar kan combineren voor een mooie ooglook, maar hier kom ik vast en zeker op terug!Dan nu het grote moment; de swatches! Ik heb de kleuren van links naar rechts geswatcht. Ook zoals deze in het palette zitten. Een nadeel is dat het palette geen namen heeft gegeven aan de kleuren, dus ik noem het maar even in getallen.
 1. Een super mooie champagne kleur met enorm veel shimmer! Lijkt mij ideaal als highlighter onder je wenkbrauw of als mooi accent in je binnenste ooghoeken
 2. Een koperkleur met wederom veel shimmer. Ook deze kleur heeft een goede pigmentatie. Heel mooi om te gebruiken als basiskleur voor het hele ooglid.
 3. Dit is een lichtbruine kleur die je mooi kunt gebruiken als tweede kleur. Dus in de crease zeg maar. Deze kleur heeft een iets minder aanwezige shimmer, maar juist, ook deze shined lekker weg haha!
 4. Deze kleur gaf zo extreem veel pigmentatie! Niet normaal serieus! Dit is de gouden kleur die mij enorm verraste, maar ook de kleur waarvan ik ook echt geen flauw idee heb waar ik deze bij zal gebruiken, lol! In mijn binnenste ooghoek wellicht... om een klein beetje accent toe te voegen. Maar ik heb het idee dat je al snel een discobal wordt met deze kleur.
 5. Deze kleur vond ik het minst gepigmenteerd. Dit is namelijk de perzik/oranje kleur. En tja, dat zie ik niet echt terug in de swatch. Hij swatchte moeizaam en korrelig. En ik moest de kleur uiteindelijk 3x op hetzelfde stukje huid aanbrengen om een pigmentatie te krijgen.
 6. De laatste kleur alweer! Een donkerbruine kleur die echt geweldig is om net wat meer diepte in je 'outer V' aan te brengen. 

Al met al ben ik best tevreden over dit palette en denk ik dat ik hier zeker wel 2 ooglooks mee kan maken. Met goud blijf het denk ik een beetje spelen en de perzikkleur zal ik denk ik gaan vermijden. Verder blijf ik toch altijd zeggen dat ik het jammer vind dat er nooit een matte oogschaduw bij zit. 

Dit palette is te koop bij alle filialen van het Kruidvat en dit palette kost €3,59.

Liefs, Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube Twitter en Instagram!


Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Op zich wel een mooi palette, maar ik weet niet zo goed of de kleuren mij staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een matte kleur had hem inderdaad wel wat fijner in gebruik gemaakt. Toch vind ik hem erg mooi, zeker voor de zomer. Zwoele nachten, cocktails, ondergaande zon. Yes please.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de laatste kleur echt prachtig, ik snap dat je een matte kleur mist but i like it. Ondanks dat ik geen oogschaduw gebruik zou ik deze wel gekocht hebben denk ik! X

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook