Posted by / woensdag 28 januari 2015 / 1 Comment /

Youtube • Unboxing Time


Gisteren kwam de lieftallige meneer van de PostNL weer mijn deurtje voorbij en bracht twee heerlijke pakketjes. Ik heb een foto op Instagram geplaatst met de vraag of jullie een unboxing wilden zien en daar was gelukkig wel animo voor! 

Ik ben gelijk ervoor gaan zitten en heb mijn unboxing voor jullie opgenomen.
KLIK HIER om naar mijn Youtube kanaal te gaan.

Of kijk de unboxing hier:

Reacties zijn lief <3

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Kan je na gaan dat zelfs met een verstopte neus je alles nog steeds zo goed ruikt. Zo goed zijn de geuren ^^ die butterscotch lijkt me zo onwijs lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook