Posted by / maandag 19 januari 2015 / 8 Comments /

Yankee Candle • Grand Bazaar collectie 2015


Vandaag heb ik weer een leuk artikel. Namelijk over mijn geliefde Yankee Candle. Mensen die mij langer volgen weten dat ik echt gek ben op deze kaarsen. Onlangs werd er een nieuwe collectie gelanceerd en mocht ik deze in samenwerking met Yankee Plaza voor jullie reviewen. Het is een heerlijke collectie dus lees snel mee!


De collectie die dit jaar onlangs is gelanceerd is de Grand Bazaar collectie. Deze collectie is geïnspireerd door de oosterse sferen en de geuren die je betoveren als het sprookje van 1001 nacht. Nou was dit ook altijd een van mijn favoriete attracties in de Efteling, dus ik ben klaar voor de betovering!

Er zijn drie nieuwe geuren uitgebracht: Moroccan Argan Oil, Frankincense en Oud Oasis. Ik ga elke geur apart af, zodat het wel zo prettig lezen is, en geef ik mijn mening over deze candles. Oud Oasis
Op de website van Yankee Plaza wordt de geur als volgt omschreven:
Oud Oasis is een rijk en verleidende oosterse geur die zorgt voor een luxe relaxmoment in huis.

Oud Oasis behoort tot de groep frisse geuren van Yankee Candle. Deze geur ruikt vrij subtiel, maar zeker wel prettig. Ik heb de kaars nu nog niet gebrand. De geur doet mij persoonlijk denken aan mijn vakantie naar Egypte waarbij ik op een souk liep en ik deze geur regelmatig opsnoof. Het geeft een heerlijk warm gevoel en voel me meteen weer blij. Ook ruikt deze geur erg luxe en rijk. Uiteraard is dit lastig om te omschrijven, maar het ruikt alsof je even kan wegdromen en je je inbeeld dat je in een oosters paleis woont. 
Wanneer ik deze kaars brand ruikt mijn kamer echt hemels! Ik ruik de subtiele geur van hout, en krijg ik er een warm gevoel van. Yankee Candle zegt dat deze kaars behoort tot de groep frisse geuren, maar ik zou het eerder onder de groep warme geuren bestempelen. Maar helaas is die er nog niet, haha! Het ruikt zo heerlijk knus. Ik brand deze kaars echt graag op het moment dat ik een drukke dag heb gehad en me even een luxemomentje gun.
Frankincense

Op de website van Yankee Plaza wordt de geur als volgt omschreven:
"Frankincense is een heerlijke wierrookachtige geur, delicaat zoet en licht gepeperd. Als hij even brand begin je ook de balsam hout ondertonen te ruiken."

Frankincense behoort tot de groep frisse geuren van Yankee Candle. Wanneer ik de candle ruik zonder dat de candle gebrand is ruik ik sterk de geur van wierook. Ik ruik een kruidige geur; een beetje peper en ook ruik ik een vleugje zoetigheid. Een heerlijke combinatie al zeg ik het zelf! Ik hou van zoete geuren, maar omdat de geur ook wat meet pit heeft door de kruidige geurtonen is het ideaal voor de koude dagen die we nog steeds hebben.
Wanneer ik de kaars brand is de geur vrij laat pas aanwezig vond ik. Ik ruik het kruidige erg goed van deze kaars. Ook een vleugje frisheid. Ik vind m echt wel lekker. Zo lekker dat ik mijn warme bedje in was gekropen (nadat ik helemaal natgeregend thuiskwam) en heerlijk in slaap ben gevallen met deze kaars. erg rustgevend dus voor mij, haha!
Maroccan Argan Oil

Op de website van Yankee Plaza wordt de geur als volgt omschreven:
"Moroccan Argan Oil bevat vleugjes patchoulli en sandalwood en is een uitnodigende geur. Proef de exotische argan oil aroma's nu echt met deze Yankee Candle."

Deze candle behoort tot de groep frisse geuren van Yankee Candle. Ik vind het echt hemels ruiken! Wanneer ik hem aan het snuffelen ben in de jar (zonder het te branden) ruikt het al super lekker. De geur van sandelhout is echt heerlijk warm. En ruik ik ook meer een olie geur. Maar dan niet zo vies als bij een benzinepomp of iets, maar de geur vind ik enorm rijk ruiken. Het geeft mij het gevoel van luxe en rijkdom, vanwege de prachtige geur die deze kaars heeft. Voel me echt even een prinsesje! 
Wanneer ik de jar candle brand ruikt het binnen no time echt heerlijk. Wauw, wat een prachtige geur komt er vanaf! De  candle brandde ik in mijn slaapkamer en de geur is echt goed aanwezig. Niet te overheersend, maar erg prettig. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het niet erg zou vinden als deze geur nog sterker was geweest , haha! Ik vind het echt goddelijk!

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben ben ik echt verliefd geworden op deze collectie. Het ruikt zo warm en luxe! Mijn favoriet uit deze collectie vind ik lastig, maar zou dan toch voor de Maroccan Argan Oil gaan. Maar toch vind ik de Oud Oasis ook een bijzonder luxe geur hebben. Het is zo lastig kiezen, haha! De oosterse invloeden vind ik echt super lekker en het gevoel van 1001 nacht komt zeker weer bij me naar boven. 
Al deze geuren zijn verkrijgbaar bij Yankee Plaza en via deze link kom je gelijk bij alle geuren en producten. Alle geuren worden geleverd in de volgende edities: Large jar candle, medium jar candle, small jar candle, votives, waxtarts en tealights. Neem even een kijkje op de website via de link die ik zojuist heb gedeeld. De collectie is echt de moeite waard om te proberen! Yankee Plaza zit in Amsterdam, in de Magna Plaza (vlak achter het paleis op de dam) dus ga als je in de buurt bent eens lekker snuffelen, dan zul je merken dat de geuren van de Grand Bazaar collectie jou ook zullen betoveren!

Liefs,

Sharmaine

Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook