Posted by / vrijdag 9 januari 2015 / 14 Comments /

Unboxing • Douglas Online


Ik heb vandaag iets leuks voor jullie; namelijk een stap voor stap unboxing van een laatst verkregen bestelling. De reden waarom ik het dit keer niet in een filmpje laat zien is omdat het dan een hele kleine unboxing is, en ik dat de moeite niet waard vind om dan 'even' te filmen. Vandaar dus deze photo unboxing!  Ik heb hele leuke items gekocht dus laten we lekker beginnen.Op woensdag 7 januari 2015 plaatste ik een online bestelling bij de Douglas. Het was voor mij de tweede keer dat ik hier iets bestelde. Ik kreeg het pakje thuisgestuurd via DHL op donderdag 8 januari 2015, dus dit ging ook enorm vlug! Misschien komt dat ook omdat ik mijn bestelling om 10:44 in de ochtend heb geplaatst.


Dit is het pakketje die ik binnen kreeg; de klassieke blauwe doos van Douglas. De doos was ook erg licht en de items rammelden in de doos (als dat maar goed gaat!)


Dit is hoe de box eruit ziet wanneer ik het open maak; alle items die ik kocht zitten erin. Ik heb mezelf namelijk verwend met 3 MAC producten! Ook zitten er nog wat samples in.


De samples bij de online site van Douglas mag je zelf uitkiezen. Echt ideaal vind ik, anders heb je straks tig samples van hetzelfde en dat zou zonde zijn. Ik koos voor het luchtje van Marc Jacobs in 'Daisy Dream" en de geur van Valentino "Valentina". Maar dan nu even een domper; die van Valentino is serieus LEEG! Ik heb nog de hele doos nagekeken maar Valentina is gevlogen... erg jammer vind ik dat! Ook zat er nog een kleurenkaart bij om je juiste foundation kleur te laten adviseren.


Nu waar het dan echt om gaat; de MAC producten! Ik kocht drie lipsticks. Namelijk Captive, Giddy en Lipblossom. Op internet heb ik swatches gezien en die zijn allemaal werkelijk prachtig! En naar Captive was ik al zo lang op zoek; maar steeds was het uitverkocht. En wat bleek nou; op de online website van Douglas had ik de laatste! (lucky me)


Dit zijn de drie lipsticks. Zijn ze niet gewoon echt super bééldig?! Ik ben in ieder geval laaiend enthousiast om deze beauty's te gaan dragen. De MAC lipsticks kosten €19,- per stuk.

Wil je ergens een review/swatch zien? Laat het me dan even weten in de comments! <3Share This Post :
Tags :

14 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig! Ga je ze nog reviewen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat was mijn vraag faar! Welke jullie graag gereviewd willen zien lol

   Verwijderen
 2. Wauw wat zijn ze mooi!!!! Ik zou het leuk vinden om ze alle 3 terug te zien in een review :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke kleuren! Ik hoop dat we ze snel in een review tezien krijgen.

  liefs,
  Melisa
  http://demirmelisa.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ik ga ook snel een bestelling plaatsen! Laat van alles maar heel snel een review zien want dan weet ik welke ik moet bestellen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa ik wil een review van deze engeltje, je foto's zijn mooi lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh wauw, Captive ken ik maar de andere 2 niet. Ik ben reuze benieuwd, dus een review? YES PLEASE.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. *Kwijl* Captive staat ook op mijn wishlist! Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen, die andere 2 kende ik nig niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw je hebt drie prachtige lipsticks besteld!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook