Posted by / woensdag 14 januari 2015 / 4 Comments /

Review • Lush Dashing Santa


Ik ben op vakantie geweest en heb hier elke dag heerlijk vertoefd in bad. Thuis heb ik geen bad, dus neem ik het er altijd even van en kan ik weer een tijdje voort, haha! Vandaag heb ik een review en demo voor jullie van dit schattige mannetje - Dashing Santa. Op de website van Lush werd Dashing Santa als volgt omschreven;
"Terwijl Santa opbruist ruik je de heerlijke opwekkende geur van mandarijn, bergamot en oranjebloesem" 
Ik ruik sterk de geur van mandarijntjes. Het is werkelijk heerlijk! Een fruitig badje die mij toch wel een verkwikkend gevoel gaat geven. En kijk eens naar de vorm, is het niet súper schattig?! Ik hou er wel van. Ookal zijn de kerstdagen voorbij, mag ik best nog wat langer blij worden van die kleine dikkert van een kerstman toch?

Ik heb het bad eerst 'gewoon' gevuld met water, jaja dat heb je nodig als je in bad gaat. Daarna heb ik de Dashing Santa erin gedaan en man... Wat een heerlijke geur! De geur van mandarijnen kwam me inderdaad tegemoet en vond het super lekker.Hier is zien hoe de Dashing Santa in het bad fizzt. En dat gaan traag! Niet normaal. Ik wilde wachten zodat ik nog even een fotootje kon maken, maar het duurde serieus een kwartier voordat de kerstman was opgebruist. 

Maar hier is dan het eindresultaat! Super mooi oranje water met kleine glitters! Helaas heb ik die niet helemaal goed te pakken kunnen krijgen op de foto. Wanneer ik het bad leeg laag lopen blijven die glitters wel achter in het bad, maar niet op mijn lichaam of iets. Daar ben ik persoonlijk wel blij mee, want ik hou niet van de discolook haha!

Pluspunten:
Sterke geur die ook lang aanwezig blijft
Schattige vorm
Citrusgeur
Geen glitters op mijn huid

Minpunten:
Bruist enórm langzaam op
Blijven kleine glitters achter in bad

Dit is de review van dit schattige mannetje. Heb jij deze ook geprobeerd? Wat vond jij ervan?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

  1. Ik heb zo genoten van deze bath bomb! Hopen dat hij volgend jaar er ook weer is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lijkt me heel fijn, ik ben gek op de geur van mandarijntjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Looking good! Dat die langzaam opbruist, vind ik juist leuk, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook