Posted by / maandag 5 januari 2015 / 5 Comments /

Review • Balea Erdbeer-Joghurt Maske (DM)


Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; maar ik ben in december met een paar bloggers naar Duitsland geweest (joh echt?!). Hier ben ik toen voor het eerst naar de DM drogist geweest en man, wat ben ik daar los gegaan! Ik heb altijd wel al goede verhalen gehoord over de producten van Balea, waardoor ik besloot hier wat van mee te nemen. Het eerste product ga ik nu voor jullie reviewen.Het eerste product die ik voor jullie ga reviewen is het erdbeer-joghurt maske. Oftewel; een aarbeien-yoghurt masker. Het klinkt al gewoon echt om op te eten, maar of dat echt zo is...


Dit is dan het masker. Een super leuke en vrolijke verpakking. Ook staat er op de verpakking dat het een masker is wat je ontspant en gebruikt kan worden bij een normale huid. Nou, ontspanning is zeker iets wat ik kan gebruiken, dus ik ga hem lekker testen!


Het mooie van dit masker is : het zijn er twee! De verpakking bestaat uit twee delen die elk een masker bevatten. Is dat niet onwijs handig! Wel gebruikte ik het stukje waar de gebruiksaanwijzing niet op stond, zodat ik het voor de volgende keer ook weet, haha!


Dit is hoe het masker eruit ziet; super mooi romig roze! Nou, als je als vrouw zijnde daar niet vrolijk van wordt weet ik het ook niet meer! Het heeft echt de kleur van een aardbeienijsje, super lief en mooi van kleur. Qua structuur heeft het masker een beetje wat weg van een dag crème.


Nou; tijd om het masker aan te brengen. Links zie je een foto van hoe mijn gezicht is zonder masker (gereinigd en wel) en dan aan de rechterkant met masker. Zoals je ziet bij het masker is het net zo dik/dun als een dag crème. Ik hou hier persoonlijk wel van! Het masker moest 10-15 minuten blijven zitten.

Toen ik het masker een tijdje op had merkte ik al verandering; mijn huid begon te tintelen! Meteen sloeg een lichtelijke paniek toe, want ik had een tijdje geleden een masker getest van de ACTION waarbij ik echt een mega rode huid kreeg! Als dat nu maar niet gebeurd!


Dit is het resultaat! Links is te zien dat het masker ook echt een beetje intrekt. ik vond dit wel echt apart om te zien. Ik heb dat namelijk nog nooit meegemaakt bij een masker. Op de rechterfoto is te zien hoe het maskertje mijn huid heeft bewerkt: alleen bij mijn neus en voorhoofd (T-Zone) is het wat rood, maar dat was vrijwel daarna ook weer weg!

Ik ben echt enorm blij met dit masker van Balea. Ik kocht dit masker voor volgens mij €0,49ct en voor dat geld heb je er dus 2! Dus zeg €0,25ct per masker! Goedkoper kun je het volgens mij niet krijgen. Ik zal onderstaand even de plus- en minpunten noemen.

Pluspunten:
º Zeer goedkoop
º 2 maskers per verpakking
º De geur ruikt goed; niet chemisch
º Droogt niet hard op
º Prima tijd (10-15min laten zitten)

Minpunten:
º Gebruiksaanwijzing alleen in het Duits
º Lastig open maken (ik pakte een schaar)

Dat is mijn review over het Balea Erbeer-Joghurt masker. Hij is mij echt enorm goed bevallen en ben blij dat ik meerdere varianten heb gekocht!

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
SharmaineShare This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Chick! Je foto's zijn echt steeds mooier!
  Het masker is echt heel lekker, blijf deze telkens weer opnieuw kopen ^^
  Hij staat je goed hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt erg prettig in gebruik....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i love Balea maskers, ik hou ervan dat jullie mij over dit merk hebben verteld dus ehm conclusie, wanneer gaan we in Duitsland weer inslaan hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sowieso ben ik voor haha! Je weet nu hoe je moet rijden ook, dus we zijn er in no-time! Miepmiepp

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook