Posted by / maandag 12 januari 2015 / 6 Comments /

NoaNora • Sieraden én Kortingscode


Vandaag heb ik een enorm leuk artikel voor jullie. Ik heb een super leuke samenwerking met de webshop van NoaNora , een onwijs leuke webshop met super schattige en betaalbare sieraden! Ook heb ik een kortingscode voor jullie dus lees snel met me mee!Ik kreeg van NoaNora twee super mooie items toegestuurd die ik mocht gebruiken voor dit artikel. Echt onwijs lief! Ik werd verrast met welke items ik verwend ging worden, dus het voelde een beetje als een vervroegde verjaardag. Op woensdag kreeg ik de mail dat er items naar mij toegestuurd waren en ik had ze zaterdag in huis. Ik vond dat ook echt vrij snel. Mede doordat de sieraden handgemaakt worden.


Het pakketje zat in een enveloppe met bubbel plastic erin zodat de sieraden goed beschermd waren. Toen ik deze open maakte haalde ik nog een bruine enveloppe. Ik werd echt steeds nieuwsgieriger.In deze enveloppe zat nog een cadeautje, haha! Het voelde alsof ik cadeautje op cadeautje openmaakte, maar daar was het dan; de super leuke items die NoaNora mij heeft toegestuurd!Dit zijn de twee armbandjes die ik heb gekregen. Ik hou enorm van elegante en subtiele sieraden en dit past echt helemaal in mijn straatje! Het is zo cute! En hoe het is ingepakt is ook zo leuk. Op de website van NoaNora staat ook nadrukkelijk vermeld dat alle bestellingen als een cadeautje worden ingepakt. Hoe leuk is dat?! Of je het wil geven aan een ander, of voor jezelf, het is gewoon een cadeautje!


De eerste armband is een rekbare armband met een mooie paarse steen. Ik hou ervan! Het is zo subtiel. Ook vind ik het erg fijn dat het sieraad rekbaar is vanwege het feit dat ik vrij kleine/smalle polsen heb en dus moeilijk armbandjes kan vinden die goed op maat zijn. Dit is er dus zo een and i love it!


De tweede armband is ook zo schattig; lila kraaltjes, en in het middel wordt dat gebroken door hardroze en zeeblauwe kralen. Of naja, kraaltjes. Wat een fijn armbandje is dit! En kun je zo makkelijk met verschillende outfits combineren. Ook het kleine zilveren muntje vind ik een erg leuk detail. Een detail die je niet op de foto ziet: de sluiting van dit armbandje. Het heeft namelijk een metalen kettinkje waardoor je het dus zelf kan verstellen! Echt ideaal. 


Hier nog even de arm candy bij elkaar. Een hele mooie combinatie waar ik echt blij mee ben! Ik vind de sieraden van NoaNora echt super mooi en je ziet ook aan de sieraden zelf dat het een goede kwaliteit is en dat er liefde en aandacht geschonken wordt aan je bestelling. Ook verloopt het contact met NoaNora erg vriendelijk en positief, want op alle vragen die ik had kreeg ik allemaal antwoord. Tot slot staat er op de website van NoaNora vermeldt dat je ook voor een persoonlijk ontwerp bij hen terecht kan. Zo ben je dus gegarandeerd van een uniek sieraad die niemand heeft. En dat voor een betaalbare prijs!

En dan nu.... tromgeroffel.... heb ik een kortingscode voor jullie! 

In samenwerking met NoaNora mag ik jullie een kortingscode aanbieden die geld voor al mijn volgers. Hoe tof is dat! Je krijgt namelijk 15% korting op je bestelling (met uitsluiting van SALE artikelen) als je gebruik maakt van de kortingscode  " sharmainesarina " .  De kortingscode is geldig tot en met 28 januari 2015 . Kijk snel op  de website van NoaNora en verwen jezelf of iemand anders eens met een leuk sieraad die betaalbaar is, want ze zijn écht niet duur, en maak net zoals ik je cadeautje vol enthousiasme open!

NoaNora is ook te vinden op Instagram en op Facebook en ik zou het lief vinden als jullie hun even volgen, want ze verdienen het echt!

Liefs,
SharmaineShare This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. I love them! Ze zijn zo pretty! Je foto's zijn prachtig lieverd!!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ben normaal nooit van t paars... Maar ik vind ze mooi en passen goed bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's!
  Vind de combinatie heel erg mooi, vooral die met kraaltjes vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk ze zeg mooie combinatie zo bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook