Posted by / donderdag 8 januari 2015 / 4 Comments /

Lush • So White Bath Ballistic


Ik was op vakantie eind december. En toevallig hadden wij hier een bad! Ik heb natuurlijk van de gelegenheid gebruik gemaakt en heerlijk mijn Lush badproducten meegenomen. Vandaag review ik de So White bath ballistiek voor jullie.

De So White bath ballistic komt uit de kerstcollectie van Lush, welke elk jaar standaard in de collectie zit. Dit jaar kwam Lush ook uit met de So White showergel, ook super lekker! Ik heb die ook omdat ik thuis een douche heb. Maar goed, ter zake shar!

Volgens de website van Lush heeft So White de volgende omschrijving:
Spiegeltje spiegeltje... So White is natuurlijk de mooiste van het hele land. So White heeft, hoe kan het ook anders, een heerlijk frisse geur van frisse appeltjes. Deze ballistic is heel speciaal, hij creëert namelijk een dun laagje schuim op je badwater, alsof je onder een donzen dekentje ligt...
Deze ballistic bevat bergamot en sinaasappelbloesem die voor de opwekkende geur zorgen, verzachtende roos helpt bij een droge huid.
Dit is de So White badbal. Hij is echt super groot! Je zou hem dus makkelijk in twee stukken kunnen breken en twee keer gebruiken in bad. Maar omdat ik natuurlijk thuis geen bad heb , en geen adoptie bad heb, gebruikte ik de So White gewoon in 1x. 

De bedoeling van een badbal is om je bad vol te laten lopen met water, je badbal in het water te doen/gooien/plonsen en er dan zelf achteraan te duiken. Dit is ook te zien op de foto's. Dit was dus mijn vakantie bad, welke ik eerst vol heb laten lopen met water. Vervolgend knalde ik de hele badbal in het water en ging ik er zelf achteraan. Wel pas wanneer de badbal opgelost was, zodat ik nog éven een fotootje kon maken.


Het proces van fizzen is begonnen! Wanneer de bath ballistiek helemaal 'gesmolten' is in het water, komt er een prachtig mooi wat schuimlaagje tevoorschijn welke in je bad blijft hangen. En de geur? WAUW! Ruikt echt super lekker naar appeltjes!

Persoonlijk hou ik ook enorm van een schuimbad. Dus heb ik er naderhand nog wat showergel bij gedaan van So White, zodat ik toch wat bubbeltjes kreeg.

Dit is mijn review/demo van de So White bath ballistic. Hij kost €4,95 en is verkrijgbaar bij Lush filialen. Dit item was laatst nog te koop bij Lush in de SALE! 50% korting dames en heren ;-)

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Ik hou van Lush producten, het is zo fijn en gemakkelijk!

  liefs,

  http://demirmelisa.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry ik wil niet vervelendt zijn, maar ik kon de informatie over de win actie nergens vinden???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.sharmainesarina.nl/2014/12/winactie-bloglovin-50-followers-mac.html

   gewoon een kwestie van "oudere berichten klikken" op de blog OF mij volgen op bloglovin, dan vind je t ook zo ;-)

   Verwijderen
 3. Deze lijkt me lekker! Ik heb vorige week ineens mijn bruisballen-stash gaan aanvullen in de sale bij Lush haha! Nu heb ik nog geen bad, maar binnenkort gaan we verhuizen en hebben we wel een bad; ik ben dus al goed voorbereid!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook