Posted by / donderdag 22 januari 2015 / 9 Comments /

KIKO - Queen of Hearts palette


Vandaag heb ik weer een pareltje die ik jullie wil laten zien. Dit palette kocht ik in Duitsland, maar is ook te vinden in de KIKO store in Amstelveen! Dit palette is echt super mooi en ik ga hem vandaag aan jullie showen!


Dit is de parel die ik bedoel; de KIKO Queen of Hearts palette. Kijk eens naar het doosje, het is net Alice in Wonderland! Tenminste, zo heb ik het ge├»nterpreteerd omdat het vrouwtje uit de film de queen of hearts, en een harten speelkaart is.  Zowel de verpakking als het palette zelf zijn echt super mooi om te zien. Het mooie rode hart die in het palette zelf is gezet, onwijs mooi!


Er zijn geloof ik 4 varianten van dit palette, maar ik nam de kleur 01 Essential Brown mee. Ik gebruik namelijk veel bruintinten en vond deze gewoon echt super mooi om aan mijn collectie toe te voegen. Ook heb ik nog geen palette van KIKO en was ik enorm benieuwd naar dit palette.Wanneer ik het palette open maak komen er 4 prachtige kleuren tevoorschijn. Ook zit er een applicator  bij, maar goed, die zal ik eerlijk gezegd niet gaan gebruiken. Daarnaast zit er ook nog een spiegeltje in, dus ideaal om onderweg mee te nemen! De kleuren zijn naar mijn idee ook ideaal en kan ik hier echt een mooie natuurlijke look mee gaan maken. Ik zeg "op naar de swatches!"Wauwza! Ik ben denk ik verliefd! Mijn camera pikte de onderste swatches niet zo goed op, maar gelukkig laat de bovenste foto zien wat een mooie pigmentatie de oogschaduws hebben. Het varieert van een matte donkere kleur (ideaal om even wat extra dimensie aan te brengen) tot een mooie subtiele shimmer om je wenkbrauw te highlighten, en dan nog twee prachtige kleuren om aan te brengen op het ooglid en de crease. Tenminste, dat is hoe ik het voor me zie.Conclusie: ik vind het echt een prachtig palette! Hij kostte €14,95 wat ik ook echt super betaalbaar vind voor zulke goede pigmentatie. Het palette is verkrijgbaar via de website van KIKO en in het KIKO filiaal in Amstelveen.

Wat vind jij van dit palette?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

9 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook