Posted by / vrijdag 16 januari 2015 / 4 Comments /

KIKO • Colour Sphere Eyeshadow


Tijdens mijn tripje naar Oberhausen kwamen we uiteraard ook even bij KIKO. Een super leuk merk waarvan we tegenwoordig ook in Nederland een filiaal hebben (in Amstelveel). Ik kocht hier oa deze twee super mooie mono eyeshadows. Deze laat ik vandaag in dit artikel aan jullie zien.

De eerste kleur die ik wil showen is de kleur 20: Sparkling Dove Grey ; een mooie taupe bruine kleur met super veel shimmer. Het is een mono eyeshadow en vind ik opzicht wel gedurft van mij. Ik ben namelijk het type die eerder een palette pakt en daar de kleuren van gebruikt dan losse oogschaduws te pakken. Het is luiigheid, dus moet ik gewoon even een beetje op gaan letten.


Anywho, de swatch! Kijk eens hoe prachtig deze eyeshadow is!  Zoals ik al zei is het een mooie taupe bruine kleur en de shimmer is werkelijk prachtig. De shimmers zijn een beetje zilver/grijs van kleur. Dus wellicht daarom ook Grey in de naam. Anders kan ik het in ieder geval niet plaatsen.


De tweede kleur die ik kocht is de kleur 29: Golden White Multicolour. Zoals je in de eyeshadow kunt zien zijn er vegen van goud zichtbaar. Het is een super gangbaar kleurtje die je als basis op je ooglid kan dragen of in je binnenste ooghoek. Het is een super mooie kleur.


Hier is hij dan; de swatch! En, ik loog niet he? Het is echt prachtig! Je kunt de kleur op zichzelf gebruiken, maar ook om een extra shimmer te geven aan je matte oogschaduws. Ik heb wel het idee dat ik hier veel kanten mee op kan.

Beide oogschaduws zijn baked oogschaduws met een zijde-effect. Zo wordt het ook op de website van KIKO genoemd. De eyeshadow is €5,90 per stuk. 

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

  1. Ik vind deze zo prachtig en ik vind het fijn dat de kleur niet weg valt door al die glitter de kleur is goed gepigmenteerd! They are so pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh die zien er mooi uit!! Zeker de eerste!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook