Posted by / vrijdag 23 januari 2015 / 3 Comments /

Food • Recept Ovenschotel met Sperziebonen


Het is een tijdje geleden dat ik een artikel schreef met betrekking tot eten. Alhoewel er met kerst genoeg voorbij kwam, heb ik het toch wel gemist om recepten met jullie te delen. Daarom heb ik vandaag dan ook een hele simpele, makkelijk te bereiden ovenschotel voor jullie!
Boodschappenlijstje (voor 4 personen):
º 400gr sperziebonen
º 400gr rosti rondjes
º 400gr gemarineerde kipshoarma
º 100gr geraspte kaas
º Beetje bak en braad

Bereidingswijze:Stap 1:
Kook de sperzieboontjes beetgaar. Bak ook de rostirondjes en de kipshoarma in een koekenpan.


Stap 2:
Maak de rostirondjes fijn.


Stap 3:
Ga maar stapelen! Begin met de rostirondjes, die doe je onderop. Hier bovenop doe je de sperziebonen en vervolgens de kipshoarma. Bestrooi het geheel nog even met wat geraspte kaas.


Stap 4:
Zet de ovenschaal nog voor 15min in de over op 180 graden.

Ta-da! Daar is je super simpele en gezonde ovenschotel. Het is echt super lekker, maar wel machtig. Het is niet enorm mager aan de kcal kan, want één portie is 682 kcal, maar het is echt wel lekker voor de afwisseling!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Oeeeh net als die andere, moet ik deze natuurlijk ook even proberen. Zodra ik weer koolhydraten neem ga ik deze zeker eens maken :)
  Ik houd zo van simpel haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er lekker uit! Ik ben helemaal gek op sperziebonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat apart, met rostirondjes! De sperziebonen zal ik moeten vervangen haha, want die lust ik niet!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook