Posted by / dinsdag 13 januari 2015 / 7 Comments /

Essence • All About Chocolates palette


Vandaag weer een swatch artikel. Ik ben er echt dol op om deze zelf te lezen en te schrijven. Dit keer een lekker budget palette die ik aan de tand voel. Benieuwd wat mijn bevindingen zijn? Lees dan lekker met me mee.Essence komt vaak uit met super handige palettes. Dit is er naar mijn idee eentje van; een makkelijke compacte palette me verschillende neutrale kleuren die je ideaal kunt gebruiken als je bijvoorbeeld even op vakantie bent.


Dit is het All About Chocolates palette. Een palette met 6 kleuren die allemaal iets te doen hebben met chocolade. Van wit tot puut, alles zit erin. In het palette zit 1 vrij matte kleur, 3 kleuren met een beete shimmer en 2 kleuren waarbij veel shimmer afkomt. Uiteraard zal ik alle kleuren laten zien.


Laten we gaan beginnen met de bovenste drie kleuren. In dit palette hebben de kleuren geen namen dus noem ik gewoon de kleuren als 1,2 en 3. Waarbij we natuurlijk vanaf de linkerkant beginnen.


Hier zijn de swatches van kleur 1,2 en 3. Ik moet zeggen dat ik de eerste kleur al enorm vond tegenvallen. Er leek bijna geen pigment af te komen en heb dan ook flink moeten swipen met mijn vinger om er überhaupt wat af te krijgen. Dat beloofd voor mij dus een hoop frustratie als ik die kleur ooit eens ga proberen. kleur 2 en 3 zijn wel echt super mooi; een beetje shimmer met als kleur 2 een donkere bruine tint en kleur 3 een wat lichtere tint. 


We gaan nu naar de onderste drie kleuren. Die duidt ik aan als 4,5 en 6 en begin ik natuurlijk ook hier weer vanaf de linkerkant. 


De swatches; Ze zijn erg goed gepigmenteert. Kleur 4 heeft een mooie champagne kleur en hier ben ik echt verliefd op. de andere twee kleuren vind ik wel een beetje lijken op de andere twee bruintinten. Maar dan hebben kleur 5 en 6 weer net even een andere finish dan kleur 2 en 3. Wel leken de kleuren in het palette meer grijs, wat natuurlijk raar is in een chocolade palette, maar toch had ik hierdoor een iets andere kleur verwacht dan in feite 4 bruintinten, 1 witte zonder enig pigment en 1 champagne die mooi is. 

Al met al is het niet echt een palette die mijn voorkeur zal gaan hebben. Ik vind de bruintinten erg op elkaar lijken en het is helaas niet helemaal wat ik ervan verwacht had. 

Wat vind jij ervan?

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
SharmaineShare This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Eerlijk ik ben er niet zo van onder de indruk. Wat je zegt de bruintinten lijken erg op elkaar en niet alle oogschaduwen hebben een goed pigment.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind.. Ik pak hem er zelden bij! Heeel toevallig heb ik hem gisteravond klaar gelegd om vandaag te gaan gebruiken! Fijne review..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zonde! Ik vind het jammer, echt jammer en een gemiste kans dat de kleuren zoveel op elkaar lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vond ik dus ook! Maarja ach, genoeg bruin om mee voort te kunnen ahha!

   Verwijderen
 4. Zelf moest ik dit palette hebben om de naam, ik gebruik hem nog geregeld met liefde hoewel je er niet enorm veel kanten mee op kan maar hey die paar euro is het wel waard hoor haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, de kleuren vallen me ook wel tegen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook