Posted by / woensdag 7 januari 2015 / 5 Comments /

Catrice • Made to Stay


Vandaag doen we weer eens een mooie swatch. En dit keer van een wel heel handig pennetje! Een highlighter pen welke je op verschillende plekken kunt gebruiken. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!


Een hele tijd geleden zag ik deze mooie highlighter pen bij het schap van Catrice. De kleur sprak mij erg aan en besloot hem mee te nemen om te proberen. Ik kocht de kleur in 010 Eye Like!.

Ik vertaal even de tekst die op de highlighter pen staat:
" De longlasting en romige highlighter licht ogen op en maakt ze meer opgewekt. Gebruik in de binnenste ooghoeken om jezelf een open oogopslag te geven of gebruik onder de wenkbrauwen om deze te liften."

Handiger kan in mijn ogen niet: 1 product welke je op twee plekken kunt gebruiken! Lijkt mij echt ideaal. Ik ben namelijk vaak van de "lange halen snel thuis" make-up, dus wil nooit langer dan 10 minuten hiermee bezig zijn, maar er toch wel bijlopen alsof ik er dik een half uur voor uit heb getrokken. 


De kleur van de highlighter pen is meer goudkleurig/champagne. Persoonlijk vind ik deze kleur mooier, omdat het warmer is. Ook gebruik ik vaak bruintinten en vind ik ook dat deze champagnekleur er mooi bij aansluit. Op de bovenstaande swatch is te zien hoe romig het product is. Ik heb tenslotte maar 1 streep gezet. 


Wat ook handig is, is dat de highlighter pen een draaidop heeft aan de onderkant. Zo kan je het product makkelijk omhoog draaien en gaat er niks van het product verloren. 


Nu de swatches! Altijd het leukste gedeelte om te doen. Ik heb op de foto de pen aangebracht in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot. Beiden vind ik werkelijk prachtig! Wel hou ik meer van een wat matte kleur op mijn wenkbrauwbot, dus zal ik het niet snel voor die plek gebruiken. Maar in mijn ooghoek is het werkelijk prachtig! En tja, Catrice is ook nog eens budget, dus ik ben erg blij met mijn aankoop!Heb jij deze highlighter pen ook al gepot bij jouw lokale Catrice schap?
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Toevallig gisteren ook gezien bij de Kruidvat maar had er tot nu toe nog niets over gelezen. Ik vind hem erg mooi zeg dus volgende keer neem ik hem mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het klinkt echt prettig, leuk om te lezen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. geen idee, heb m heel lang geleden gekocht. Maar aangezien t van Catrice is, is het dus een budgetproduct.

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook