Posted by / vrijdag 5 december 2014 / 3 Comments /

Review • Argan Oil Repairing Deep Conditioner (Primark)


Laatst was ik even naar de Primark en stuitte ik op de beauty items. Natuurlijk waren er een aantal dingen die mijn aandacht trokken, zoals de Argan Oil Repairing Deep Conditioner (Wauw, dat is echt een mond vol). Lees in dit artikel mijn review.De laatste tijd heb ik last van pluizig en maf haar. Zoals op de bovenstaande foto's ook wel te zien is. Er is soms echt geen land mee te bezeilen. Dus HELP! Ik besloot daarom om dit haarmasker eens te gebruiken om mijn haar weer een boost te geven en te herstellen. Want ja ' repairing' moet de truc dan wel doen toch?


Dit is het haarmasker. Ik vind het erg dubbel. Er staat op dat het een Deep Conditioner is, maar toch gebruik je het als een haarmasker. Een beetje apart in mijn beleving, omdat ik echt gewend ben dat er ergens gewoon 'haarmasker'  of ' hair mask' op moet staan.


Een minpuntje zijn de pieeeeeepkleine lettertjes! Het is echt serieus (voor mij) niet heel makkelijk te lezen. Maar al met al lukte het me wel (de aanhouder wint toch?!)


Ik heb het masker aangebracht in mijn haar nadat ik deze gewassen heb zoals ik dat normaal ook altijd doe (dus shampoo + conditioner). De geur van het masker doet mij erg denken aan de geur van sinaasappels, dus het ruikt wel wat naar citrusgeuren voor de liefhebbers!

Het masker moest 10 minuten intrekken op schoon en nat haar. Daarna uitspoelen en verzorgen zoals normaal. Normaliter laat ik mijn haar puur natuur drogen, maar vandaag had ik even geen geduld, haha! Ik heb de föhn erbij gepakt om mijn haar te drogen.


En dit is de aftershot! Lekker bekkie heb ik he; vanaf 5:30 op zijn en lekker actief! Haha. Dit is mijn nude face, heb geen make-up niks op *bloos*


Nogmaals even de before and after; Ik vind persoonlijk mijn haar nog steeds erg droog. En dat terwijl ik mijn haar niet verf of wat dan ook. Wanneer ik erdoorheen ga met mij vingers voelt het wel lekker glad aan, maar dat is ook het enige wat het voor mijn haar heeft gedaan helaas. Ik zal m dus niet snel nog een keer kopen voor dat geld. Want voor mij is het dus; goedkoop, duurkoop!

Pluspunten:
º Snel aan te brengen
º Makkelijk te openen
º Citrusgeur (als je ervan houd)
º Snel in tijd (je hoeft geen half uur te wachten)

Minpunten:
º ieniemienie lettertjes op de verpakking
º Het dubio of het nou alleen een conditioneer is of haarmasker
º Ik merkte geen duidelijk verschil
º Merkte niet dat mijn haar een diepe herstelsessie heeft ondergaan, zoals de verpakking wel beloofd


De Argan Oil Repairing Deep Conditioner is verkrijgbaar bij Primark filialen en kost €2,99 per stuk.

Zou jij dit masker willen proberen?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Ik ging echt stuk om je foto, wat ben je toch geweldig! Balen dat je niet echt iets merkt... mweh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ghihihi leuk artikel. heb deze producten al een paar x in mijn handen gehad. achteraf blij dat ik ze niet genomen heb! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook