Posted by / donderdag 11 december 2014 / 6 Comments /

Review • Action Face Mask PurifyingLaatst was ik bij de Action waar ik verschillende gezichtsmaskers tegenkwam. Ik dacht; laat ik het eens gaan testen en jullie vertellen of het een beetje het geld waard is! lees je mee?Dit is het gezichtsmasker. Het komt in een tube, wat ik opzicht best wel fijn vind. Wel is het denk ik psychisch dat ik denk dat er bacteriën bij kunnen komen op die manier. Ik ben zelf meer iemand die met zakjes werkt die ik gewoon 1x gebruik. Maar geen idee hoeveel ik nodig heb nog natuurlijk! haha

De variant die ik heb meegenomen is de variant 'Purifying' . Dit omdat ik merk dat ik de laatste tijd weer wat onzuiverheden aan het kweken ben (door een beeeeetje stress). Je hebt ook nog varianten voor de rijpere huid, en voor de gevoelige huid geloof ik.


De substantie uit de tube is vrij dun. Wat mij enigszins wel verbaasd. Ik denk altijd dat maskers uit een tube vaak lekker dik zijn. De geur daarentegen is echt lekker! Super fris! Maar het vreemde is; wanneer ik het aanbreng is het echt wat dikker. Weird enzo.

Ik heb wel een lekkere dikke laag gesmeerd, zodat alles goed in kan trekken. Het masker moet 10 tot 15 minuten blijven zitten. Een vrij standaard tijd.


Hier zie je even de foto dat ik het masker op heb en dan de foto van 15 minuten later... Oh My Goodness! Men hele snoettepoet is rood!! aaaah! Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het voelde tintelen; maar dat heb ik weleens vaker met maskertjes, maar ik schrok er best wel van! Ik was zo blij dat ik niet meer de deur uit hoefde. Er zat nog genoeg product in voor nog een maskertje maar voor mij dus niet nog een keer. Wel moet ik eerlijk bekennen dat de roodheid ook binnen een uurtje weer weg was (gelukkig).

Qua resultaat vind ik het wel tegenvallen. Tuurlijk verwacht ik geen wonderen, maar geen enkele onzuiverheid is verminderd.

Het masker is dus te koop bij Action en kost €1,50 voor 50ml. Echt enorm cheapy dus! Maargoed, ik werd er wel een tomaatje van dus voor mij wordt het dus niks.


Pluspunten:
º Ruikt lekker
º Goedkoop
º Hoeft niet enorm lang op te blijven zitten
º Tube, dus hygiënisch
º Je kunt meerdere maskers uit 1 tube halen (ik denk 2 a 3)


Minpunten:
º Tomaten hoofd na afloop
º Een uur roodheid
º Tintelt (als je daar dus niet tegen kunt)Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Oei, dat klinkt niet fijn! Ik heb de anti age al geprobeerd en die was fijn. meer een gezichtscreme eigenlijk. wel lekker! ik ga deze ook uitproberen, kijken of het hetzelfde effect geeft bij mij. ik had ze namelijk alledrie meegenomen. i let you know! ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee dit klinkt niet goed hoor. Ik zou met mijn gevoelige huid ook heftig op reageren denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook, maar ik ben nu wel bang om deze te proberen hooor! AAH

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij had ik geen last van een rood gezicht of tintelend gevoel! Het masker deed bij mij wat het moest doen! Heel anders dan de "anti-age" van dit merk, dat was meer een gezichtscréme. Wat trouwens ook wel lekker was. Ik heb vanmorgen de 3e van dit merk uitgeprobeerd en van deze schrok ik. Het is de "refreshing" uit deze lijn. Dit is net als de anti-age een gezichtscréme maar deze ruikt erg sterk naar menthol oid en ik kreeg er gewoon tranen van in mn ogen. Het voelde heeeeel koud op mijn gezicht en had een apart effect. Ik kreeg geen rode vlekken of rood gezicht maar moest hier wel aan wennen. Heel apart maar toch ook wel lekker. Als je al vrij snel heftig reageerd op maskers zou ik deze overslaan. ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow dat is zeker een tomaten hoofd wat je er na krijgt. Lijkt mijn masker van de Hema wel.. Al trok die pas weg na anderhalve dag.
  Nou.. die ga ik nooit halen dus.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook