Posted by / maandag 29 december 2014 / 12 Comments /

PLOG • Kerstmis


Ik heb jullie al verteld wat mijn plannen waren met kerst, maar des te leuker vind ik om dit door middel van wat foto's te laten zien! Ik neem jullie mee in mijn kerstfeest. Hopelijk vinden jullie het leuk!Eerste Kerstdag
Ik werd wakker rond een uur of 10 en heb toen simpel ontbeten met mijn moeder. Dit deden we zo omdat mijn vader de hele dag moest werken dus kan het feest pas echt beginnen als het gezin compleet is.

Mijn vader kwam rond 14:30 thuis en hebben mijn moeder en ik gelijk wat lekkers neergezet. Dt jaar niet super en overdreven veel, maar toch echt super lekker! Tijdens het snacken hebben we de film Sisi gekeken.

Na de film van Sisi hebben we wat cadeautjes uitgepakt. Dit heb ik helaas niet vast gelegd (gewoon echt vergeten) maar ik heb een nieuwe waxbrander, een nieuwe telefoonhoesje en een fleece plaid gekregen!


Ik heb geen foto gemaakt van hoe wij erbij lagen; het was gewoon volledig relaxt! Tot het moment dat het avondeten gemaakt moest worden. Ik heb toen samen met mijn moeder een pan champignonnensoep gemaakt.

Tot slot hebben we nog lekker even gekeuveld onder het genot van een bakje koffie en zijn we daarna films op tv gaan kijken. Dit keer keken we naar Nanny McPhee, een heerlijke feel-good movie! Rond 21:00 hebben we nog een heerlijk bittergarnituurtje (uit de oven) verorberd en ben ik rond 23:00 gaan slapen.


Tweede Kerstdag
Vandaag was ik rond 9:30 wakker. Ik voelde me heerlijk uitgerust! Vandaag is de dag dat ik naar mijn familie ga, dus ik neem jullie weer mee door mijn hele dag.


Vandaag konden we wel als gezin een kerstontbijt/brunch houden. Uiteindelijk werd het ook meer een brunch, maar oh wat heb ik lekker gegeten. Wel is duidelijk aan ons te merken dat we het niet meer gewend zijn om "veel" te eten. Ik kreeg het gewoon niet allemaal op!


Na het ontbijt was er nog tijd voor een bakkie leut (koffie) en werd het wel tijd om me klaar te maken. Dit is iets waar ik altijd wel naar uitkijk; het lekker ongegeneerd lang kunnen tuttelen. Ik heb me gedoucht, lekker ingesmeerd met de (Glazed Apple) body butter van The Body Shop, en vervolgens aangekleed en opgemaakt. Het eindresultaat is op de foto hierboven ook te zien.Toen was het tijd om naar de familie te gaan! Ook hier stonden allemaal hapjes op tafel (terwijl we hadden gezegd niet teveel eten in te slaan haha) maar ook dit was heerlijk. Mijn nichtje is 12 en vroeg mij of ik haar haar wilde krullen en of ik haar make-up wilde doen. Maar natuurlijk wilde ik dat! Samen zijn we toen naar boven gegaan en hebben we lekker staan tuttelen. Mijn nichtje is dan wel 12, maar ze is serieus al net zo groot als ik! Dat is toch niet normaal guys?? We zijn met de familie gaan wokken. Iets wat we volgens mij al zo'n 3 jaar doen nu. Het bevalt echt erg goed. Er is zo veel keus. Ik heb dit keer maar 1x een foto gemaakt, sorry!, maar wilde natuurlijk niet steeds met mijn telefoon mijn handen zitten. Dus even een kleine selectie van wat ik zoal heb gegeten. Ik hou enorm van vis dus ik kon echt mijn lol op! YUMMMMNa het eten hebben we nog even zitten keten in de woktent. Heb echt in mijn broek gepiest van het lachen. Het was echt een super leuke dag en we waren rond 23:30 thuis. 


Zo! Dat was weer eens een kijkje in mijn persoonlijke leventje haha! Ik heb echt twee heerlijke kerstdagen gehad, en hoop dat jij dat ook hebt gehad! Heb jij nog wat leuks gedaan deze kerst?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

12 opmerkingen:

 1. Waauw wat een prachtige look had je tweede kerstdag, je haaaar <3
  Fijne dagen dus gehad, jammer dat het altijd weer zo snel over is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het gaat zo snel voorbij! Maar opzich heb ik ook echt schandalig veel gegeten, dus weer op tijd gestopt ahha x

   Verwijderen
 2. Je zag er mooi uit! En wat leuk dat je nichtje opgemaakt wilde worden en d'r haren mooi gekruld. Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt prachtig haar! En wat zijn die placemats cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat prachtig zat je haar zeg op 2e kerstdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sandra Valkenburg30 december 2014 om 01:39

  Je haar..............WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja haar was so pretty, jij bent pretty! Wat lief dat je de make-up en haar hebt gedaan van je nichtje! Het ziet er zo gezellig uit. Maar shar, je piest wel vaak in je broek van het lachen hè, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hihi, is wel 15 minuten krultangen hoor! Pfoeee hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook