Posted by / vrijdag 12 december 2014 / 3 Comments /

Mededeling • Holiday Series


Vandaag even een korte mededeling. Vanaf maandag kunnen jullie namelijk mijn bedachte Holiday Series gaan volgen! Why? Nou.... daar komt ie dan!

Ik wilde een speciaal thema gaan doen rondom de feestdagen. Ik wilde niet gaan vloggen, ploggen of iets, dus ik dacht; waarom geen Holiday Series?! In plaats van een 'normaal'  artikel die jullie gewend zijn van mij plaats ik een Christmas gerelateerd artikel! Dit kan van alles zijn; make-up looks, gift guides, outfits, etc. Op Instagram heb ik toen gevraagd hoe jullie hier tegenover stonden en iedereen was zo enthousiast! En omdat ik het idee van mij toch ook stiekem wel al leuk vond ben ik meteen aan de slag gegaan!

Dus; Elke dag  komt er een artikel online welke gerelateerd is aan de Holiday Series. Dit doe ik in de periode van 15 t/m 24 december 2014. Na de kerstdagen volgt er een PLOG. Ook kan het zo zijn dat er op sommige dagen meer artikelen online komen, maar kan niet beloven of dat haalbaar zal zijn voor mij. Maar wanneer ik het kan zal ik ook zeker een tweede artikel plaatsen! Wanneer dat het geval is zal er om 6:00 in de ochtend en 15:00 in de middag een artikel online gaan komen.

Ik hoop jullie enorm te kunnen vermaken deze periode en heb er echt super veel zin in! En wauw wat heb ik een enorme inspiratie!

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Waaat, ik heb niet eens tijd voor elke dag één artikel. Laatst staan 2!
    Geef mij eens wat artikels hihih

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel erg benieuwd naar alles wat gaat komen! :) Je hebt een hele leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook