Posted by / dinsdag 9 december 2014 / 1 Comment /

MAC • Blushbaby


Het is weer tijd voor een mooie blush swatch! En dit keer van de prachtige Blushbaby van MAC Cosmetics. Kijk en lees lekker mee!

Hier hebben we de mooie Blushbaby. De Blush is in een standaard verpakking zoals we deze wel kennen. Een mooi rond doosje die eenvoudig te openen is. 

Blushbaby is een powder blush, oftewel een poeder blush. Deze blush variant vind ik toch altijd het meest prettig om mee te werken. 


Op de website van MAC wordt de blush omschreven als beige-roze. En dat klopt uiteraard ook. Dat is ook hetgeen wat ik er persoonlijk zo mooi aan vind. Het is niet beige, maar ook niet super roze. Het is een mooie subtiele kleur welke je snoetje echt laat stralen!MAC Blushbaby is op elke MAC counter te verkrijgen en kost €22,00. Als je een refill pan koopt is deze €18,50. Maar dan moet je wel een palette erbij kopen om deze in te doen. 

Wat vind jij van de Blushbaby van MAC?

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook