Posted by / donderdag 18 december 2014 / 5 Comments /

Holiday Series • Winter Wonderland TAG


Ik ben echt werkelijk dol op het doen van TAG artikelen en filmpjes! Vind het gewoon echt super leuk. Ik ben getagd om deze te doen door Beautybyfaar en vond het echt super leuk! Dus met andere woorden; ik ga deze TAG gewoon lekker even doen , haha! 1. Wat is het eerste woord wat in je opkomt bij Winter Wonderland? 
Dat is sneeuw. Maar ook open haard. Ik kan niet kiezen. De combinatie van beiden is gewoon zo perfect! Ik ben dol op sneeuw (om naar te kijken) en ik vind een open haard zo gezellig en knus. Een combinatie van beiden maakt voor mij een ideale winter wonderland.

2. Wat zijn je favoriete beauty producten in de Winter? 
Ik kan dan echt niet meer zonder een lekkere vette body butter! Sowieso gebruik ik elke dag body lotion of body butter, maar dan al helemaal!

3. Ben je wel eens naar een kerst markt of winter fair geweest? Zo ja, waar was dit en wat vond je er van? 
Nou, toevallig ben ik daar het afgelopen weekend geweest! Ik ging met een paar leuke bloggers naar Oberhausen en werkelijk waar; het was echt super gezellig! Ik heb deze dag gevlogd en je kunt HIER mijn VLOG kijken als je dat nog niet hebt gedaan.

4. Decoreer jij je huis/kamer tijdens de winter maanden? Zo ja, wat is jou absolute musthave voor dit jaar? 
Zeker! De kerstboom ontbreekt echt geen enkel jaar. Maar qua decoratie, tja kaarsen doen het dan altijd wel extra goed hoor! Een heerlijke geur die door het huis verspreid wordt en het straalt ook warmte uit vind ik. 5. Wat is jouw favoriete drankje in de wintermaanden?
Een nieuwe ontdekking. Mijn White Hot Chocolate! Ik heb een artikel hierover geschreven en het recept kun je HIER teruglezen  Daarnaast ben ik een echte theeleut, dus die staat dan (als slanke variant) op nummer 2.

 6. Wat is jouw favoriete kledingstuk in de winter?
Vest. Ik ga de deur niet uit zonder. Ik ben iemand die het t gehele jaar door warm heeft, maar in de winter wil ik toch weleens de optie kunnen hebben om me iets wat dikker aan te kleden. Vesten zijn dan echt ideaal!

 7. Wat doe jij het allerliefste tijdens de wintermaanden?
Lekker thuiskomen van een voldane dag en lekker bankhangen onder het genot van een filmpje en een drankje. Heerlijk gewoon, dat gevoel dat je niets meer moet doen.

 8. Wat is jouw favoriete winter maaltijd of snack? 
Ik hou toch wel erg van zuurkool. Helemaal als het koud is. Of een zelfgemaakte soep. Heerlijk! Qua snack... Ik denk dat ik dan voor een hartig iets moet gaan omdat ik niet zo een zoetekauw ben. maar wat? uhhh geen idee!9. Heb jij wel eens een sneeuwpop gemaakt? Zo ja, me wie (of alleen) en beschrijf (of teken) dan hoe hij eruit zag. 
Ja zeker! Meerdere keren zelfs! Eens met de vriend (inmiddels echtgenoot) van mijn nicht. Toen was ik denk ik 4/5 jaar. Ook nog eens met een vriendinnetje toen ik 6 jaar was. En hij was echt mega groot! 3 grote sneeuwballen gemaakt en opgestapeld, inclusief wortelneus en knoopjes, muts en sjaal.

10. Ben jij een echte koukleum of kun jij goed tegen de kou? 
Zie vraag 6. Ik heb het altijd warm... maar ook ik kan het soms iets frisser krijgen. Maar 9 van de 10 keer ben ik degene die de rest kan opwarmen haha!

11. Wat heb jij altijd al rond de wintermaanden willen doen, maar heb je nog nooit gedaan?
Shoppen in Londen! Lijkt me zo enorm leuk om het sfeertje te proeven daar in de decembermaand. Heeft iemand dit wel eens gedaan? let me know (en maak me maar jaloers, hihi)

 12. Doen jullie aan cadeautjes tijdens de kerst of hebben jullie gewoon 2 gezellige dagen met familie en vrienden?
Wij doen normaliter aan beide, maar dit jaar gaat het iets anders. We hebben als gezin voor de kerst 1 groot cadeau gekocht wat voor ons alledrie is. Dus we gaan geen cadeautjes doen. Toch ben ik dan weer zo een type die toch nog even een kleinigheidje wil geven aan mijn ouders, dus die regel ga ik lekker aan mijn laarsje lappen. Daarnaast hebben we standaard de eerste kerstdag gewoon 'gezinsdag' en is de tweede kerstdag voor de familie geboekt!13. Wat is jou favoriete kerst/winter film?
The Grinch Who Stole Christmas. Ik vind het een geweldige film!

14. Als jij een Winter Wonderland evenement zou mogen organiseren, hoe zou dat er dan uit komen te zien? 
Met een mooie grote schaatsbaan die gedecoreerd is met sneeuwvlokken en ijspegels. Een leuke iglo waar je even een drankje kunt drinken (misschien wel de white hot chocolate haha) en een super grote kerstboom vol met lichtjes, kerstballen en slingers!


15. Welke muziek geeft jou het ultieme winter gevoel?
Tja dat zijn gewoon de kerstliedjes. Heerlijke tijd van het jaar vind ik dat!

Dat waren alweer alle vragen. Ik vond het echt een leuke TAG om te doen! Bij deze wil ik de volgende dames nomineren om ook deze TAG te gaan doen: Eilish, Renee, Rebecca en Lonneke!


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,

Sharmaine


Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Aah leuk dat je hem hebt ingevuld! Zuurkool vind ik juist zo smerig haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yaay leuk dat ik ben getagd :D
  Ga 'm zeker doen.
  Al vul ik wel denk ik erg veel hetzelfde in als jouw zie ik zo..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke tag! Ik ga hem ook overnemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuk dat je me hebt getagd! Goed excuus om deze in te vullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. NOOO ik zie nu pas dat je mij getagd hebt, oké oké oké ik ga deze tag van de week doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook