Posted by / dinsdag 16 december 2014 / 4 Comments /

Holiday Series • VLOG Kerstmarkt Oberhausen


Het begon allemaal met een foto op de Instagram pagina van Rebecca met het idee om naar een kerstmarkt te gaan in Duitsland. Ik was er zelf ook nog nooit geweest, dus wat is er dan leuker om gezellig mee te gaan met meiden met wie ik dezelfde passies deel?! Juist, leuker kan niet!

Het is echt een super leuke dag geweest, waarbij ik regelmatig in een scheur heb gelegen. Samen met Eilish en Renee en natuurlijk Rebecca heb ik het enorm naar mijn zin gehad en heb ik een VLOG gemaakt. Net zoals alle andere dames, dus houd de blogs/kanalen in de gaten!

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR MIJN VLOG
Of kijk hem hier
Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

  1. Ahww ook alweer zo een leuk filmpje! Ik vond het zo onwijs gezellig :) gaan zeker nog vaker dingen met zn 4tjes doen! Mis je al een kaars?

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook