Posted by / maandag 15 december 2014 / 6 Comments /

Holiday Series • Make-Up Look


Het feestseizoen is begonnen, dus ook tijd om wat looks uit te proberen. Zoals ik al heb aangegeven maak ik een Holiday Series met hierin verschillende artikelen die gerelateerd zijn aan kerst! En ja ik begin hier lekker op tijd mee! Vandaag ga ik een make-up look maken en laat ik je hieronder zien hoe ik dat doe.

Producten die ik ga gebruiken:
- Catrice Velvet Finish Foundation 
- Catrice All Matt
- MAC Bare Study
- MUA Matte Palette- Ever After , kleur "China"
- Essence Long Lasting Eye Pencil
- NYC Showtime mascara
- MAC Desert Rose Blush
- MAC Soft and Gentle
- Essence  16 I am Yours!


De basis
De basis is erg belangrijk in mijn ogen. Ik heb daarom mijn gezicht gescrubd en al verzorgd (goede dagcreme). Hierna breng ik mijn Catrice Velvet Finish Foundation aan op mijn gezicht. Deze foundation dekt goed en mijn huid wordt egaal. Vervolgens poeder ik het af met Catrice All Matt. Juist omdat mijn huid een wat vettere T-zone heeft vind ik dit product erg fijn; ook om gedurende de dag even mijn make-up bij te kunnen werken.


De ogen
Op mijn ogen heb ik eerst de Eyeschadow base in Mac Bare Study gebruikt. Dit is een super mooie base met shimmers. Vervolgens heb ik in mijn crease een kleur gebruikt uit het MUA Matte Palette-Ever After gebruikt. De kleur die ik gebruikt heb is China. Tot slot nog mijn Essence Long Lasting Eye Pencil en mijn NYC Showtime mascara.  


De Wangen
Op mijn wangen draag ik de MAC Desert Rose blush. Echt een mooie kleur, die je wel met beleid moet aanbrengen, anders ben je net pipo de clown. Als highlighter gebruik ik mijn oude vertrouwde Soft and Gentle van MAC. 


De lippen
Ik heb ervoor gekozen om een mooie elegante kleur aan te brengen die ook nog vrij neutraal is. Juist zodat mijn ogen meer kunnen spreken. Ik koos voor de lipstick van Essence in de kleur 16 I Am Yours! 


En zie hier de finished look! Ik ben er zelf best wel tevreden over om heel eerlijk te zijn. Je bent er niet al te gek lang mee bezig (ik deed er ongeveer een kwartier over) en je ziet er prachtig en verzorgd uit! En ohja, ik krul mijn haar ook in 5 minuten, maar het gaat even om de make-up, hihi!

Wat vind jij ervan? Gaat jouw voorkeur hier naar uit deze feestdagen? 

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Mooie look, ik vind je haar zo ook echt heel erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die Catrice foundation doet zijn werk goed! En wat heb jij mooi haar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie, frisse look. En je haar is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look en echt prachtige krullen heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het ziet er mooi uit! mooi naturel haha En die krullen staan je trouwens ook erg goed.

  http://itsfashionx.blogspot.nl/

  liefs, merel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look! Je hebt geeneens foundation nodig, je huid is al mooi van zichzelf! Vooral je haar vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook