Posted by / woensdag 24 december 2014 / 1 Comment /

Holiday Series • Kerstplannen 2014


Elk jaar maak ik vrijwel dezelfde plannen. Maarja , toen had ik nog geen blog om dat te delen natuurlijk! In dit artikel vertel ik jullie alles over mijn kerstplannen. Het is vandaag de eerste kerstdag, dus laat ik eens van start gaan!Op eerste kerstdag begint de dag met een heerlijk ontbijt. Soms moet mijn vader nog even werken, dus ontbijten mijn moeder en ik gezellig samen. Daarna is het tijd om even te douchen en mezelf even lekker op te frissen.

Ik ben dan eigenlijk altijd wel in de mood voor een kleine pampersessie; haarmasker, gezichtsmasker,  scrubben, lotion, nagels lakken, het hele riedeltje. Ik vind dat gewoonweg heerlijk. En tja, vandaag is een speciale dag dus mag het mooi eens even een keertje extra!

Wanneer mijn vader thuiskomt van zijn werk is het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Dit jaar was het plan om geen cadeautjes te doen. Maar ik kon het niet laten om wat te kopen voor mijn oudjes hihi! Dan volgt er ook nog een leuk filmpje, waarbij we ons lekker vol kunnen eten met vanalles en nogwat. Kaas , worst, stokbroodjes met tappende, noem het maar op. Heerlijk!

In de avond doen we niet veel. We eten deze kerst zelfgemaakte champignonnensoep. Heerlijk! En later op de avond kijken we wellicht nog een film of gewoon leuke shows op tv.

Op de tweede kerstdag zijn wij altijd met familie. Sinds een aantal jaar hebben we de traditie om lekker uit eten te gaan met zen alle (8 personen) zodat niemand thuis de troep en afwas heeft. Meestal reserveren we laat (rond 20:00) zodat we daarvoor nog gezellig de dag met elkaar kunnen doorbrengen. Na het eten nemen we de avond zoals die komt; wanneer iedereen gaar en moe is, gaan we naar huis, en anders doen we nog een drankje bij iemand thuis.

Dat zijn mijn kerstplannen! Hoe breng jij je kerstdagen door?

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Ik hoop dat je leuke en gezellige dagen hebt gehad lieverd! Bij ons, vooral gezelligheid en cadeautjees <3

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook